Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2011 - Anul XVI, nr. 295 (4893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări

Contractul pentru construcţia spitalului din Fălticeni va fi semnat astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că în cursul zilei de astăzi va fi semnat contractul pentru execuţia lucrărilor de construcţie a Spitalului Municipal din Fălticeni. Flutur a precizat că semnarea contractului se va face după ce au fost soluţionate toate contestaţiile făcute de firmele care au participat la licitaţia organizată pentru realizarea acestor lucrări. „După mai multe luni de contestaţii s-a ajuns la momentul în care se poate semna acest contract. Această investiţie în construcţia spitalului din Fălticeni este extrem de importantă atât pentru acest municipiu, cât şi pentru populaţia din întreaga zonă”, a declarat Gheorghe Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a subliniat că lucrările de construcţie a spitalului din Fălticeni vor fi finanţate din sursele proprii ale Ministerului Sănătăţii. De precizat că licitaţia pentru realizarea acestei investiţii a fost începută încă din luna martie 2011, semnarea contractului cu firmele câştigătoare fiind blocată de contestaţiile depuse de ceilalţi participanţi la licitaţie. În cele din urmă, după soluţionarea contestaţiilor, licitaţia a fost câştigată de un consorţiu de patru societăţi comerciale, lider fiind firma suceveană SC General Construct SA.

Reamintim că Ministerul Sănătăţii a alocat în 2011 pentru construcţia spitalului din Fălticeni o sumă de 20 de milioane de lei (200 de miliarde de lei vechi). Din această sumă, 19 milioane de lei au fost returnaţi Ministerului Sănătăţii ca urmare a întârzierilor apărute la semnarea contractului.

Recent, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că a solicitat ca în legea bugetului de stat pe 2012 să fie alocaţi bani pentru construcţia spitalului din Fălticeni.

Lucrările de construcţie la noul spital din Fălticeni au început în anul 1991, însă au fost sistate în anul 2000 din lipsă de fonduri. Actualul spital din Fălticeni funcţionează în şase clădiri, dispersate pe o zonă de cinci kilometri pătraţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contractul pentru construcţia spitalului din Fălticeni va fi semnat astăzi.
 Vizualizări articol: 745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Contractul pentru construcţia spitalului din Fălticeni va fi semnat astăzi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marlanul trimis de
(14 dec 2011, 11:41:57
crede fluturelul ca se poate scoate pe ultima suta de metri inainte de alegeri?sa-l faca ca e bine pt.oameni,dar daca nu-l termina pana la alegeri,salutare si noroc,mai sta asa 10 ani ca ei oricum o sa cada si am sa vad daca fluturelul cand o sa fie in opozitie daca o sa se mai zbata pt.spital.asta e cacealma,cine il crede e naiv,asa fac toti cand li se apropie sfarsitul,dau acum si pe urma cand cad vin ceilalti si se intreaba de unde dadeau astia ca bani nu sunt.asa mareau si salariile si pensiile,mareau totul inainte de alegeri si pe urma cand au iesit mari sefi ,a venit BLONDA-CHIORUL,si PITICUL si au luat tot de la oameni.acum pt.ce au alocat atatea fonduri de ,chipurile-investitii?sa aiba de unde  ☭ in campanie.nu mai merge jnapanilor cu zaharul,uleiul si orezul,gata ne-am saturat de voi,si daca totusi din greseala iesiti iar,atunci i-si merita soarta acest popor.
2.   Comentariu trimis de
(14 dec 2011, 15:40:34
Va este ciuda PSD-distilor ca o sa mai stati pe tusa inca patru ani!!happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei