Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 dec 2011 - Anul XVI, nr. 295 (4893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Numai Pandurii, doar Pandurii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa CFR Cluj aproape că m-a lecuit de fotbal, dar nu puteam acorda prioritate subiectului în faţa meciului meciurilor, El Clasico. Fotbaliştii clujeni au ajuns să se exprime parşiv pe teren, după chipul şi asemănarea şefilor săi. Departe sunt vremurile când vedeam în ea reprezentanta provinciei care să ia caimacul puhavilor capitalişti. Între timp s-a dedulcit şi ea la rele. Şi pe Mureşan fotbalistul l-am susţinut cândva întru selecţia sa la naţională, dar fotbalul de interlop pe care l-a prestat sâmbătă mi-a trezit instincte primare, pur şi simplu îmi doream să-l pună cineva cu botul pe labe, să-i umfle şi lui ochii sau să-i spargă nasul. Drastic nu pot fi, deci să-şi rupă picioarele nu-i doream, ca să-şi poată câştiga totuşi pâinea. Cât priveşte Mureşan preşedintele, traiectoria sa este dezolantă, nu mai reiau ideea.

Sunt un om liber în ceea ce priveşte fotbalul, nu am stări de spirit dependente de ce a făcut o anume echipă într-o etapă sau alta, dar sunt uşor de sedus de un joc de atac, de un discurs decent, de o atitudine onestă. La momentul actual, doar Pandurii Tg Jiu se poate încadra la intern. Nici Gaz Metan Mediaş n-ar fi chiar departe. Culmea, în ultimul timp, şi steliştii au ajuns să-şi arunce patronul în derizoriu. Păi declaraţiile iresponsabilului din Pipera la adresa lui Balaj nu s-ar justifica nici dacă ar fost vorba de un hold-up cu fluier şi fanion. În loc să vadă că până şi barele au ales să-l sfideze, el continuă să arunce totul în cârca arbitrilor. Adevărata lucrare satanică, dacă e să ne punem la mintea lui, n-o face Balaj sau altul, ci el cu guriţa lui. Bine, nici Balaj n-a fost mai breaz, declaraţia sa că s-ar fi jurat pe Biblie în faţa lui Mache (!), în vestiar, ne spune ceva în legătură cu demnitatea sa. În primul rând cum de i-a permis agariciului să intre peste el, apoi de ce s-ar fi simţit dator să se justifice în asemenea mod manelistic?! Căci hai să nu ne imaginăm că era cineva pătruns de simţire religioasă în scena respectivă! Una peste alta, m-au surprins plăcut declaraţiile unor jucători stelişti la sfârşitul meciului. Îmi imaginez că această echipă chiar ar arăta a echipă fără posedatul din fruntea sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numai Pandurii, doar Pandurii.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Numai Pandurii, doar Pandurii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ai dreptate ! trimis de
(14 dec 2011, 11:41:10
In mare masura, ai perfecta dreptate.Eu vin totusi cu o completare.De la CFR, imi place la nebunie discursul* presedintelui Muresan. Are ceva din acuratetea in exprimare a lui Nati Meir !Cred ca au aceeasi scoala !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei