Google
 
miercuri, 14 dec 2011 - Anul XVI, nr. 295 (4893)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6572 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9685 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Culoar pietonal prin mijlocul şantierului parcărilor subterane din Centru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de aproape o lună de zile, sucevenii vor putea traversa zona centrală a municipiului Suceava, din zona Palatului Administrativ până la zona pietonală recent modernizată, fără a mai fi nevoiţi să ocolească pe distanţe destul de mari, din cauza şantierului parcărilor subterane.

Lucrările de amenajare a unui pasaj pietonal prin mijlocul şantierului viitoarelor parcări subterane au fost finalizate luni seara, de ieri dimineaţă culoarul, delimitat cu plase de protecţie, fiind pus la dispoziţia trecătorilor.

Reprezentanţii firmei General Construct, care realizează lucrarea din Centru, l-au anunţat ieri pe primarul Sucevei, Ion Lungu, de finalizarea lucrării prin care, pe perioada sărbătorilor de iarnă, populaţia va putea scurta distanţele pe care le au de parcurs pentru a ajunge de pe strada Ştefan cel Mare la strada Nicolae Bălcescu.

Pasajul pietonal va rămâne deschis până pe data de 9 ianuarie 2012, iar odată cu reluarea lucrărilor de modernizare a zonei centrale, accesul populaţiei va fi restricţionat, din motive de siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Culoar pietonal prin mijlocul şantierului parcărilor subterane din Centru.
 Vizualizări articol: 286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Culoar pietonal prin mijlocul şantierului parcărilor subterane din Centru5.051

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei