Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2011 - Anul XVI, nr. 289 (4887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pedepse

Aproape 20 de ani de închisoare pentru autorii unui viol în grup

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri judecaţi pentru un viol în grup au fost condamnaţi la pedepse care însumează aproape 20 de ani de închisoare. Fapta s-a petrecut pe 14 februarie a.c., de Ziua Îndrăgostiţilor, coşmarul victimei durând o noapte întreagă.

Conform sentinţei magistraţilor de la Judecătoria Rădăuţi, emisă acum două zile, Ciprian Constantin Mandici, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi şi Costică Mandici, de 24 de ani, din Vicovu de Sus, au fost condamnaţi fiecare la câte cinci ani de închisoare, în timp ce Vasile Sorin Ciubotariu, de 20 de ani, din Vicovu de Sus, a primit o pedeapsă de patru ani şi şase luni de închisoare.

Un al patrulea inculpat, Dumitru Georgescu, de 21 de ani, şi el din Vicovu de Sus, a fost condamnat deja definitiv la patru ani de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, în cazul său procesul derulându-se mai repede deoarece şi-a recunoscut de la început fapta.

 

Inculpaţii au de plătit despăgubiri civile de câte 20.000 de lei

În cazul primilor trei mai există şansa recursului.

Magistraţii din Rădăuţi au stabilit şi că fiecare dintre cei trei inculpaţi are de plătit câte 20.000 de lei către victimă cu titlu de despăgubiri civile.

Conform anchetei procurorilor, două tinere de 19 ani, una din Vicovu de Jos şi cealaltă din Straja, au fost luate cu maşina de unul dintre inculpaţi, Constantin Mandici, pentru a fi duse la un club din Vicovu de Sus. Se întâmpla în seara zilei de 14 februarie, puţin înainte de ora 22.00.

Potrivit documentelor înaintate instanţei, cei patru au avut un plan dinainte stabilit, intenţionând să-şi facă de cap în casa bunicilor lui Constantin Mandici. Când au observat că sunt duse în altă direcţie decât drumul spre discotecă, la oprirea maşinii, fetele au încercat să fugă, însă au fost ajunse din urmă.

 

Lovită, strânsă de gât cu cureaua, ameninţată cu moartea şi violată timp de şapte ore 

Conform documentelor de sesizare a instanţei, cele două fete au fost duse în casă cu forţa, iar cei patru tineri au încercat să le oblige să consume băuturi alcoolice. Fetele au refuzat şi le-au cerut tinerilor să le lase să plece, însă rugăminţile lor au fost în zadar.

Una dintre fete avea să scape de violul în grup după ce le-a spus tinerilor că are o boală venerică. 

Cealaltă nu a fost însă la fel de norocoasă. Lovită cu pumnii peste faţă, strânsă de gât cu o curea şi ameninţată cu moartea, tânăra a fost violată de trei dintre cei patru inculpaţi. 

Potrivit anchetatorilor, întreaga scenă a violului s-a petrecut în intervalul duminică seară-luni dimineaţă, orele 22:00-5:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 20 de ani de închisoare pentru autorii unui viol în grup.
 Vizualizări articol: 5443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Aproape 20 de ani de închisoare pentru autorii unui viol în grup5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ochiu maro trimis de
( 7 dec 2011, 11:28:55
acum va vine randul sa vezi ce o sa rada de voi altii:)) o sa va sparga curu tembelilor.. chiar sunteti prosti..la cate panarame disponibile ati ajuns sa violati !! sunteti prosti gramadat..acum o sa va sparga curu smecherii
2.   Pt. ziaristu lui peste prajit trimis de
( 7 dec 2011, 11:43:26
Ai pus un titlu la acest articol de te cindesti ca papagalii astia au savirsit un viol urmat de moartea victimei!!!!!!!!111
Gindeste inainte de a scrie, pina la urma sunt niste prosti care au dat la buci la o curva care dupa ce a ridicat fusta nu a mai stat! la ce se asteptau curvetele cind s-au urcat in masina timpitului? sa fie duse la un tur al manastirilor??????????????? Nu la club, la distrat si baut pe banii prostilor..............dupa care trebuia sa dea si un pic de..................
3.   Da, titlu e de trimis de
( 7 dec 2011, 11:51:28
20 de ani de fiecare dak dadea era mult mai just. Dar traim in Ro, tara de  ☭ , pedepse la fel. Nu ma intereseaza cum era sau nu fata, cuminte nu era in nici un caz, cum spune Foxman, nu le au chemat la biserica. Dar indiferent de asta, pt fapta asta ar merita sa si o ia la popou cativa ani buni de la vietasi, cel putin 20 sa nu mai vada cum e in libertate. Animale de oameni....
4.   :) trimis de
( 7 dec 2011, 12:11:18
acolo unde mergeti voi va asteapta Polonic, sa vedeti ce fetite cuminti o sa fitilaughing
4.1  RE: :) trimis de
( 7 dec 2011, 19:23:49
bravooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
SI sa luati tuburi cu crema ........veti avea mareeeeeeeee nevoie.
5.   PT FOXMAN trimis de
( 7 dec 2011, 12:16:02
Domnule FOXMAN....cata dreptate....fetele stiau la ce se duc...probabil nu s-au inteles la pret....fetele doreau mai mult insa astia nu aveau de unde....si de aia dupa consumarea faptului...vezi Doamne VIOL,,,,,da-l draq de panarame ca toate cauta asa cewa .....toate cauta umilinte....batai,.,..jigniri. ASA SE SIMT IUBITE::::PANARAMEEEE
6.   Poza trimis de
( 7 dec 2011, 14:25:43
Deci astia ca sint minori se le poate arata chipul si pedofilul cu filmulte trebuie ascuns...........mare e gradina domnului.
6.1  RE: Poza trimis de
( 7 dec 2011, 18:19:16
Elyas, nu ai inteles nimic. Daca as putea ti-as desena, ti-a face si un calcul al fortelor si ai vedea pe unde schiopata discernamantul tau.
Poza cu pedofilul....era din colectia proprie, ca nu cred ca s-a dus Sergiu Rusu cu el la Berlin(asa mi se pare locatia) sa-i faca o poza. La asta se referea intrebarea mea: de unde are poza. Iar daca o are de pe un site de socializare, incearca si tu sa o descarci si ai se vezi la ce rezoluitie iti iese.
Poza cu cei 3 viteji, e facuta de catre un redactor sau Politie.
Se pare ca gandirea la tine e sport extrem .
7.   Proverb romanesc trimis de
(10 dec 2011, 19:09:50
pana cateaua nu ridica coada, cainele nu o latra

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei