Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2011 - Anul XVI, nr. 288 (4886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Antonescu spune una, Băişanu face alta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Stimate domnule preşedinte PNL, Crin Antonescu, în primul rând vreau să vă felicit pentru modul în care combateţi Puterea. Vă felicit pentru discursul coerent şi articulat pe care-l aveţi. Totodată, domnule preşedinte, vreau să vă transmit că sunt impresionat de lecţiile de curaj şi de democraţie pe care le predaţi cu atâta talent la televizor sau în faţa sălilor pline de oameni care vă sorb cuvintele. În acelaşi timp, domnule Antonescu, apreciez realismul dumneavoastră, în sensul că ştiţi că în lupta cu Puterea nu aveţi prea mulţi aliaţi.

Din discursul pe care dumneavoastră l-aţi ţinut la Cluj, cu ocazia lansării „Angajamentului pentru România”, am decupat următorul pasaj: „România are nevoie de lideri naţionali, nu de şefi de bandă, de lideri autentici locali, nu de baroni, de lideri civici, morali, nu de întreţinuţi ai propagandei. Veniţi alături de noi, cei care vreţi lege şi dreptate, cu voi vom fi de neînvins. Dacă ne lăsaţi singuri, ne vom bate singuri şi îi vom învinge pe Băsescu şi ai lui, dar avem nevoie de forţa voastră”.

Înţeleg, domnule Antonescu, că apelul dumneavoastră s-a adresat „civililor”, şi nu activiştilor USL, adică celor care au trecut în fişa postului că trebuie să lupte împotriva Puterii. Însă, cu riscul de a vă supăra, domnule preşedinte, aş vrea să vă spun că înainte de a-i îndemna pe „civili” să umble prin pieţe şi să critice actuala conducere a României, şubrezindu-i imaginea, ar trebui să le cereţi oamenilor dumneavoastră să-şi facă datoria.

De pildă, domnule Antonescu, la Suceava, nici până în ziua de astăzi PNL nu a găsit un candidat pentru postul de primar al municipiului Suceava, care în prezent este ocupat de preşedintele Organizaţiei Municipale a PD-L, Ion Lungu. De câteva luni de zile, domnule preşedinte, liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Ştefan Alexandru Băişanu, se bâlbâie atunci când este întrebat de candidatul partidului pentru importanta funcţie. Printre bâlbâielile domnului Băişanu se aud şi câteva nume, însă acestea sunt ale unor cetăţeni care nu au absolut nici o şansă de câştig. Cum ar veni, şeful PNL Suceava pare hotărât să piardă alegerile. De unde se poate trage concluzia că Ştefan Alexandru Băişanu face jocurile PD-L.

În aceste condiţii, domnule Antonescu, vreau să vă întreb dacă dumneavoastră aveţi habar ce se întâmplă cu PNL-ul în teritoriu. Vreau să vă întreb dacă nu cumva prea desele dumneavoastră apariţii televizate vă mănâncă din timpul în care ar trebui să vă ocupaţi de partid.

În cazul în care cunoaşteţi situaţia din teritoriu, inclusiv cea de la Suceava, aş vrea să ştiu, domnule Antonescu, dacă aveţi de gând să-l demiteţi pe liberalul vopsit în portocaliu Ştefan Alexandru Băişanu. Indiferent de ce veţi face, domnule Antonescu, eu vă doresc putere de muncă politică, dar şi inspiraţie, pentru a putea vorbi la televizor la fel de frumos ca şi până acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu spune una, Băişanu face alta.
 Vizualizări articol: 2588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 12 voturi
Antonescu spune una, Băişanu face alta4.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 6 dec 2011, 11:10:55
Pentru pepiniera numeroasă de imbecili
Purtătorii de vorbe ai lui Flutur .. dejectează
Unii-s direcţi ( şi proşti ) alţii-s mai abili
Dar toţi ( 100% ) incredibil de mult exagerează

Politica a devenit o tâlhărie-n leasing
Ce stă cu stetoscopul lipit de bugetul public
Discuţiile politice ar trebui purtate-n ring
Fiindcă-i “politically incorrect” cu ambalaj biblic

Acum chiar dac-ar veni cineva ( altruist )
Îl judeci şi-l etichetezi ’nainte de-al cunoaşte
Îi citeşti CV-ul şi-ţi spui : e sufletist
Sau ( dimpotrivă ) ... e parşiv ! Recunoaşte ! ! !
2.   Intrebare trimis de
( 6 dec 2011, 12:13:35
D-le Avram stiam ca ziaristii sunt impartiali politic, sau te vrei un formator de opinii USL
De ce nu vrei sa recunosti ca I. Lungu este singurul primar care a facut ceva in acest oras(spune-mi ce au facut ceilanti care au fost inaintea lui?) Sunt de acord sa-l schimbam dar, spune-mi cu cine (care sa merite) si-l voi vota cu doua maini. Pana atunci las-o mai moale cu "excelentele analize" facute impreuna cu "dom profesor" scolit in groapa cu lei de la Arcasul.
2.1  RE: Intrebare trimis de
( 6 dec 2011, 13:46:11
Cata manie proletara,tovarase Spinu...Ai fi si tu vreun maistru facut la apelul bacancilor pe la Ambro,de-l pupi in dos pe grohac!Vezi ca mirosi a naftalina!
3.   Oare nu cumva ăsta-i scenariul din mintea ta trimis de
( 6 dec 2011, 12:31:34
Sorinele? de o bună bucată de vreme tot meşteşugeşti la cuvinte prin fiţuica "care stă de vorbă cu oameni" şi baţi şaua poate poate o pricepe calul. cu alte cuvinte ai vrea ca nea Sandu Băişanu să vină într-o bună dimineaţă la Top 91 cu basca-n mână, când tu şi domn' profesor staţi la caterincă, şi să-l anunţe live pe domnul Popovici drept candidat al PNL SV la detronarea prelipcanului. se ştie prin târg că d-nul Popovici are bună reputaţie, la pescuit mai dă gherle, şi poate ar fi timpul să-şi încerce şi el mâna. dar tu Sorine, la faza asta ai doar rolul de geambaş sau ai şi alte interese? O fi domnul Popovici mai ruşinos şi te-ai hotărât tu să-l propui aşa ca la şedinţa cu pionerii şeful clasei?
4.   Comentariu trimis de
( 6 dec 2011, 16:20:46
Cel mai candidat dintre candidati, este inegalabilul, irefutabilul, insipidul, inodorul, incolorul etc. marele maestru, artistul poporului din blocul lui, A nalllllllllllllllllllllllllfab Am zis!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei