Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2011 - Anul XVI, nr. 289 (4887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD-iştii din municipiul Suceava îşi vor alege sâmbătă noua conducere

Miercuri, 7 Decembrie 2011 (15:58:43)

Membrii Organizaţiei Municipale Suceava a PSD îşi vor alege la sfârşitul acestei săptămâni o nouă conducere. Alegerile pentru stabilirea unui nou preşedinte al PSD Suceava vor avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2011, la ora 11:00, în sala mare a Casei de Cultură. La Adunarea Generală a Organizaţiei Municipale a PSD Suceava este aşteptat să participe liderul social-democraţilor, Victor Ponta, precum şi alţi reprezentanţi din conducerea centrală a PSD.

Până în momentul de faţă, pentru funcţia de preşedinte al social-democraţilor din municipiul Suceava a fost depusă o singură candidatură, cea a preşedintelui executiv al PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu. Cu toate acestea, candidaturile pentru această funcţie mai pot fi depuse până sâmbătă, la ora 10:00.

În cadrul alegerilor de sâmbătă vor mai fi desemnaţi şi membrii Biroului Organizaţiei Municipale şi ai Comitetului Executiv.

De precizat că potrivit noilor prevederi ale statutului PSD, conducerea organizaţiei municipale va fi aleasă de toţi membrii acesteia, renunţându-se la votul prin reprezentanţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, în cadrul Adunării Generale a Organizaţiei Municipale a PSD Suceava vor avea loc dezbateri pe două teme principale, respectiv „Prezentarea Raportului şi a Programului de Activităţi pentru anul 2012” şi „Alegeri pentru structurile de conducere a Organizaţiei Municipale PSD Suceava”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii din municipiul Suceava îşi vor alege sâmbătă noua conducere.
 Vizualizări articol: 1175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
PSD-iştii din municipiul Suceava îşi vor alege sâmbătă noua conducere5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 dec 2011, 06:31:39
Ma intreb de ce nu mai candideaza nimeni si e doardontu acolo in fata?ii e frica lui dontu ca s-ar putea sa si-o ia in propria organizatie? Auzi domnule cicaalegeri.... dar de cand e organizatia psd suceava asa de ddemocrata incat se fac alegeri sinu inteleg de ce se fac alegeri .... ca oricum iese cine vor ei. Nimeni nu mai vrea sa intre in circul asta ieftin pentru ca stieca oricum ar fi tot dontu ramane presedinte.... ca doar eprieten cu nechifor. Halal partid, halal democratie! Vine ponta ca sa-si sustina pritenul din tinerete(adica dontu) ca daca nu venea el cine stie poateca dontu candida singur si iesea pe locul 2.
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 dec 2011, 07:49:01
Ori ti-au curs mucii pe taste si acum se lipesc...ori esti vreun bablait de a lui Lungu..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei