Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2011 - Anul XVI, nr. 283 (4881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Magazine noi şi servicii diversificate puse la dispoziţie în Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În portofoliul Iulius Mall Suceava au intrat, de curând, noi parteneri care răspund preferinţelor clienţilor din nordul ţării: modă feminină la Be Fancy, podoabe britanice unicat la GiJewellery, dulciuri din Ucraina la SiA Tech,  şcoală de şoferi şi închirieri auto la standul „Sigur la volan”.

 

Colecţii dedicate frumuseţii feminine

Magazinul Be Fancy, inaugurat la parterul Iulius Mall, vizavi de Flanco, este dedicat stilului şi frumuseţii feminine. Ţinutele sunt caracterizate în special de bucuria de a trăi într-o lume în care totul se transformă, iar gama variată de modele şi de culori este accesibilă pentru orice tânără care doreşte să fie fancy. Amenajat în tendinţe, magazinul se distinge prin conceptul de produs Pronto Moda, mereu nou, de actualitate, prin paleta extrem de diversificată a modelelor, pretabile la evenimente de la cele mai importante, la cele obişnuite din viaţa clientelor. Pe lângă eleganţă, originalitate şi stil, Be Fancy are un raport calitate/preţ foarte bun. Preţul unor articole vestimentare pleacă de la 25 de lei, iar reducerile de preţ oscilează între 20 şi 40%, mai ales la ţinute de birou şi la cele de zi.

 

Bijuterii cu plata în rate, fără dobândă

Bijuterii unicat fabricate în Marea Britanie pentru doamnele şi domnişoarele care preţuiesc pietrele şi metalele nobile se găsesc acum la GiJewellery, la parterul Iulius Mall. Create manual din aur şi argint, înnobilate cu pietre naturale preţioase şi semipreţioase pentru care se acordă certificate de calitate, colierele, cerceii, brăţările, inelele, pandantele sau broşele se înscriu în aceeaşi linie de creaţie a trei designeri britanici renumiţi în tagma bijutierilor.

GiJewellery se adresează şi domnilor şi tinerilor care doresc să fie unici. Apetitul clienţilor pentru aceste podoabe a crescut, astfel că bijuteriile cu această marcă se vând în ţară în şapte oraşe. Preţul fiecărei piese pleacă în medie de la 150 de lei şi depinde de metal, mărime, piatra sau pietrele montate şi de greutate. „Te invităm să cunoşti lumea pe care am creat-o îmbinând calitatea, experienţa şi designul modern cu strălucirea magică a pietrelor preţioase”, a precizat Lăcrămioara Groza, manager GiJewellery. Clienţii fideli beneficiază de avantaje. Deţinătorii de carduri de credit la Banca Transilvania pot achiziţiona bijuterii cu cinci rate lunare fără dobândă sau cu 5% discount acordat în puncte de fidelitate. Noul magazin pregăteşte cadouri, surprize şi o tombolă specială de Crăciun.

 

Surprize dulci

SiA Tech aduce în Iulius Mall un stand plin cu... dulciuri. Bomboane şi ciocolată din Ucraina în diferite sortimente sunt puse în vânzare, de câteva zile, la parterul centrului comercial, lângă Centrul Info. AVK este celebrul producător de dulciuri care aprovizionează piaţa din Ucraina, Rusia şi Europa de Sud-Est. Bomboane şi batoane din ciocolată, unele variat asezonate, jeleuri, napolitane şi biscuiţi cu fructe sau dulciuri fără... zahăr se găsesc acum în gamă largă la Sia Tech.  Între 2 şi 6 lei diferă preţul la 100 de grame de bomboane sau produse AVK. Printre noutăţi se numără bomboane praline, cu cremă de şampanie sau lapte condensat sau fondante cu lichioruri.

 

Oferte la şcoala de şoferi

„Sigur la volan” este un punct de închiriere de maşini, dar şi şcoală de şoferi şi atestări profesionale, recent deschis în Iulius Mall, la parter, lângă Leonardo. După şcolarizare şi practică în teren, şoferii din Suceava amatori sau profesionişti pot obţine categoriile A1 şi B1 (de la vârsta de 16 ani), precum şi categoriile A, B, C, CE, D şi DE. Şcoala auto dispune de diferite mărci de autoturisme şi autovehicule, centru de formare şi perfecţionare atestate în domeniul transporturilor rutiere. Clienţii Iulius Mall pot beneficia la „Sigur la volan” de oferte avantajoase: categoria A gratuit la şcolarizare B+A, categoria E gratuit pentru cursurile categoriilor B+E şi cursuri de legislaţie rutieră pentru conducerea mopedelor.

Pentru şoferii profesionişti, cursanţii şcolarizaţi pentru categoriile C, CE şi D beneficiază de reducere la cursurile de obţinere a atestatelor profesionale şi examinarea de traseu. Programarea cursanţilor la examenul auto se face direct de la şcoală, pe internet. Rent-a-car este serviciul oferit acum şi în Iulius Mall, diferitele mărci de autovehicule noi şi second hand (de la maşini sport la limuzine) putând fi închiriate cu preţuri ce pleacă de la 25 de euro/zi, pentru mai multe zile oferindu-se reducere de preţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazine noi şi servicii diversificate puse la dispoziţie în Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 6 voturi
Magazine noi şi servicii diversificate puse la dispoziţie în Iulius Mall Suceava2.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dar un Cinema? trimis de
(30 nov 2011, 15:14:31
dar un cinema 3D, cam rusine ca nu se ia asa o initiativa.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei