Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2011 - Anul XVI, nr. 283 (4881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Disconfort

Furnizarea apei potabile, întreruptă ieri pe 11 străzi din Suceava, din cauza avariilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii de pe 11 străzi din municipiul Suceava nu au beneficiat ieri de apă potabilă, iar unii nici de apă caldă, ca urmare a întreruperii furnizării acestui serviciu de către ACET, din cauza avariilor apărute în reţelele de distribuţie.

Oprirea apei potabile a putut fi resimţită de populaţie între orele 08.30 – 15.00, timp în care echipele ACET au acţionat pentru a remedia avariile constatate în cartierele Obcini, Burdujeni, Zamca, George Enescu, precum şi zona Centru.

Astfel, în cartierul Obcini, avaria a afectat străzile Măgurei şi Victoriei, precum şi punctul termic Obcini 4.

În Centru, avaria a afectat strada Ştefan cel Mare, de la intersecţia cu strada Republicii până la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu.

În cartierul George Enescu au fost afectate locuinţele de la bulevardul principal, de la intersecţia bulevardului George Enescu cu strada Dimitrie Cantemir până la intersecţia cu strada Grigore Ureche.

În cartierul Zamca, avariile la apă au afectat strada Oituz, de la intersecţia străzii Mărăşeşti până la intersecţia cu strada Universităţii, precum şi punctul termic Zamca 1.

Cele mai multe străzi afectate ieri de avarii au fost în cartierul Burdujeni, unde oprirea apei potabile a afectat locuinţele de pe strada Gheorghe Doja, de la intersecţia cu Aleea Dumbrăvii până la intersecţia cu Calea Burdujeni, pe cele de pe strada Calea Unirii, de la intersecţia cu strada Mircea Damaschin până la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, strada Mircea Damaschin, strada Bazelor, strada 22 Decembrie – parţial şi strada Cuza Vodă – parţial.

Reprezentanţii ACET au precizat că avariile din Burdujeni au apărut din cauza unei conducte vechi, care trebuie dezafectată, în vreme ce în cartierul Obcini, una din posibilele cauze ale fisurării conductei de apă este întreruperea programată de la finele săptămânii trecute, când Castelul de apă din Sf. Ilie nu a mai avut cum funcţiona, fiind întreruptă energia electrică în zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizarea apei potabile, întreruptă ieri pe 11 străzi din Suceava, din cauza avariilor.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furnizarea apei potabile, întreruptă ieri pe 11 străzi din Suceava, din cauza avariilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lipseste ceva trimis de
(30 nov 2011, 11:27:04
Cand ai 11 avarii in 24 de ore este clar ca e o problema mai grava... Si daca nu comunici cauza inseamna ca este ceva de ascuns. De obicei incompetenta unora. Probabil ca acum iar au scpat controlul presiunii in retea. Daca dupa 2 ani de reabilitari se intampla aceleasi situatii ca si inainte rezulta ca s-au aruncat banii pe fereastra.
2.   Eon fara energie trimis de
(30 nov 2011, 12:12:26
Problema cu castelul de apa din Sf. Ilie este una grava. In zona, alimentarea este asigurata printr-o singura linie de 20 kV (Ilisesti se numeste acum, fosta Televiziune, cu plecarea din statia de 400kV Suceava, statie care tine de Transelectrica). Pana sa preia Eon instalatiile, exista si o varianta de rezerva, cu preluare integrala din statia Tricotaje (cea de langa Lidl). Cum nu s-a mai investit nimic in instalatii - pentru a aigura alimentari din cel putin 2 puncte pentru fiecare post de transformare, s-a ajuns ca o avarie pe o linie sa lase fara energie un sfert din judet ! Imaginati-va ca linia asigura alimentare in toata zona de la sensul giratoriu de la Galeria si pana in satul Ilisesti. Nu cred ca e normal. Dar asta este rezultatul oferirii cadou a tot ce tine de siguranta nationala unor afaceristi straini care nu vad decat profit.
3.   MIA BINE FARA APA VOASTRA trimis de
(30 nov 2011, 12:54:15
CITITI ARTICOLUL DE ACUM 2 SAPT UNDE SE PRECIZEAZA CA APA POTABILA A SUCEVEI PRIMESTE O IMPROSPATARE CONSISTENTA DIRECT DIN STATIA DE EPURARE A CAMPULUNGENILOR.....POFTA BUNA
4.   PTR STE trimis de
(30 nov 2011, 13:59:44
SI NU NUMAI DE LA C-LUNG,UN ,,FURNIZOR" DE BAZA,FIIND SI CARTIERUL ,,LUCA & PAUKER" DE LA FD. MOLD,CA SA NUMAI POMENIM SI DE CELELALTE ,,SURSE",DIN INTREG BAZINUL HIDRO AL RAULUI MOLDOVA.POT APAREA SURPRIZE DESTUL DE ,,TOXICE".
DLAF , SE AUDE?INCEPETI CHIAR DE LA C-LUNG,CU AMBELE STATII DE ,,EPURARE".
DOAMNE AJUTA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei