Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2011 - Anul XVI, nr. 271 (4869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Ştefan Bănică Jr., invitat sâmbătă la petrecerea reducerilor de la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Artistul Ştefan Bănică Jr. va fi prezent sâmbătă, 19 noiembrie, la petrecerea reducerilor de la Iulius Mall, unde sucevenii sunt aşteptaţi la cea de-a doua ediţie a celui mai iubit eveniment de cumpărături şi distracţie din nordul ţării: „Veniţi la miezul nopţii!”.

Organizatorii pregătesc, începând cu ora 18:00, oferte speciale, promoţii, prezentări de modă ale magazinelor din mall şi premii surpriză. Recomandarea Iulius Mall, organizatorul evenimentului, este „Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!”. La trei ani de la inaugurare, Iulius Mall Suceava dă sâmbătă startul distracţiei.

 

Valoarea premiilor instant acordate depăşeşte 10.000 de euro

Persoanele dependente de cumpărături vor putea participa la parade de modă, un barman show (cu cocteiluri non-alcoolice oferite gratuit spectatorilor), demonstraţii de hair-styling şi kangoo jumps, un concurs naţional de street dance City Jam (aflat la a treia ediţie), surprize dulci, competiţii amuzante, cadouri din oră în oră (LCD-uri şi alte premii tentante), precum şi 2.000 daruri pentru cei care cumpără de minimum 100 lei din magazinele Iulius Mall (răsplătiţi cu cecuri de cumpărături, torturi, şampanii şi răcoritoare).

Valoarea premiilor instant acordate depăşeşte 10.000 euro. Până spre miezul nopţii, copiii vor avea parte, în zona KidsLand, de trăsnitele “servicii” ale unui clovn şi de sesiuni face-painting. Ştefan Bănică Jr. va cânta live pentru toţi clienţii veniţi să profite de ofertele de la miezul nopţii.

 

Preţuri mai mici şi cu 90%

Pe lângă momentele de entertainment, Iulius Mall a pregătit admiratorilor săi promoţii greu de refuzat, noaptea de 19 spre 20 noiembrie fiind singura din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Cei care doresc să îşi completeze garderoba trebuie să ştie că unele magazine oferă reduceri incredibile. Până la 90% din preţ va tăia BSB la vestimentaţia din colecţia toamnă-iarnă, RVL are reduceri de până la 80 de procente, Evel Mod 75%, Deco Center 70% şi 60% Sofiaman.

Il Bimbo, Mari K şi Tabacco House au tăiat preţurile la jumătate, iar Chocolat by Bronzmania, Expertoptic, Plafar, Sabrini şi Sprider Stores cu 40 de procente. La fel de atrăgătoare sunt şi ofertele Be You, Junker, Motivi, Nichi by Cristina Nichita şi Steilmann, care oferă preţuri diminuate cu 30%, precum şi C&A, cu 20 de procente. Printre ofertele speciale ale nopţii se numără şi Ely Alindor (un produs gratis la unul cumpărat), Centrofarm (al doilea produs la jumătate de preţ), D&P (5 lei la orice parfum de 50 şi 100 ml), Kenvelo (150 lei achitaţi la valoarea produselor de 300 lei) şi mulţi alţii.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua toată noaptea şi în zona de food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la magazinele de electronice şi în zona de servicii.

 

Torturi şi autografe de la Ştefan Bănică Jr. pe Facebook

Până pe 19 noiembrie, puteţi căuta ofertele şi pe Facebook Iulius Mall Suceava, unde centrul comercial a pregătit un concurs special pentru fanii săi.

Reprezentanţii Departamentului PR Iulius Mall informează că „Admiratorii centrului comercial sunt invitaţi să acceseze aplicaţia <Happy Cake> şi să decoreze virtual opt torturi aniversare. Zilnic, primul tort care va aduna cel mai mare număr de voturi pe Facebook va fi declarat câştigător, iar <designerul> va fi premiat cu un tort veritabil, de un kilogram, de la cofetăria <Belpan>, şi cu un tricou având autograful lui Ştefan Bănică Jr., invitatul special al petrecerii reducerilor de la Iulius Mall”.

Ei au completat că sâmbătă, între orele 18:00 şi două noaptea, clienţii şi vizitatorii care dau “Like” Iulius Mall Suceava pe Facebook chiar de la cele două insule din centrul comercial primesc pe loc premii surpriză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştefan Bănică Jr., invitat sâmbătă la petrecerea reducerilor de la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Ştefan Bănică Jr., invitat sâmbătă la petrecerea reducerilor de la Iulius Mall2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dementi trimis de
(16 nov 2011, 11:19:08
sunteti dementi, ce sa caute copilasii la mieezul noptii in mol?
2.   DORIN prostimea merge trimis de
(16 nov 2011, 12:42:36
ca doar nu aduc Ştefan Bănică Jr. pentru intelecte... pentru pleava
3.   Gretos de muzical trimis de
(16 nov 2011, 20:49:22
Mergeam sa sparg macar 1200 de lei dar din cauza acestui invitat muzical .....renunt si cred ca multi nu vor merge din cauza poluarii fonice pe care o face.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei