Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 oct 2011 - Anul XVI, nr. 244 (4842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Cetăţean german, prins cu ţigări de contrabandă în Vama Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joia trecută, în intervalul orar 12.00 – 20.00, poliţiştii de frontieră suceveni au reuşit să captureze 16.000 de pachete de ţigări. Potrivit comunicatului primit la redacţie de la ofiţerul pentru relaţii publice de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Dănuţ Strugaru, joi, în jurul orei 12.00, cetăţeanul german Alexander S., în vârstă de 36 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes Sprinter, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe pista de intrare în ţară. După controlul documentelor de călătorie, lucrătorii de la graniţă, cu sprijinul câinelui Teco - special antrenat pentru depistarea tutunului, au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au descoperit într-un locaş special amenajat în podeaua microbuzului 2.500 de pachete de ţigări marca Viceroy.

Ţigările, în valoare de 3.050 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, cetăţeanul german a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei, iar microbuzul, evaluat la 12.000 de lei, a fost  ridicat în vederea confiscării.

 

Captură importantă de ţigări, la Vicov

După mai puţin de opt ore, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov a observat o maşină suspectă în apropierea frontierei de stat. Chiar dacă poliţiştii de frontieră au blocat maşina suspectă, un Mitsubishi înmatriculat în Anglia, la circa 2 km de linia de frontieră, şoferul acesteia a reuşit să dispară printre casele din apropiere, profitând de întuneric şi de configuraţia terenului. Pentru că în autoturism fuseseră descoperite mai multe colete cu ţigări, s-a decis conducerea acestuia la sediul Sectorului Vicov, unde în urma inventarierii au fost înregistrate de 13.500 de pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova.

La fel ca în cazul de la orele prânzului,ţigările, în valoare de peste 81.000 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 4.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov. Ofiţerul pentru relaţii publice de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a precizat că au fost informate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a evenimentului şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetăţean german, prins cu ţigări de contrabandă în Vama Siret.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Cetăţean german, prins cu ţigări de contrabandă în Vama Siret3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei