Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 oct 2011 - Anul XVI, nr. 244 (4842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Petrecere

Bal, distracţie şi Bere Gratis, sub cupola circului de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava a deschis seria balurilor bobocilor din acest an cu o invitaţie la circ. Joi seara, la Casa de Cultură din Suceava, începând cu ora 19:00, acrobaţi, dansatori, clovni şi, nu în ultimul rând, cele şapte candidate la titlul de Miss Boboc au intrat în arenă şi au dat un spectacol de zile mari.

Balul a debutat cu un film proiectat, în care „o gaşcă” punea la cale un plan prin care să fure Diadema de Mompezat, şi anume diadema cu care urma să fie încoronată Miss Boboc 2011 a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”.

Filmul cu plănuirea jafului a fost întrerupt după câteva minute, lăsând publicul în suspans, în timp ce în scenă au intrat cei patru prezentatori, două îmblânzitoare de lei şi doi clovni, Smaranda Ciubotaru, Roxana Mateiuc, Claudiu Ciobănaşu şi Eusebiu Corduneanu, care au invitat publicul într-o uimitoare lume a circului.

Înainte de a fi invitate în scenă concurentele la miss, cei patru prezentatori au făcut o scurtă descriere a Diademei de Mompezat pe care una dintre cele şapte boboace urma să o primească. Potrivit prezentatorilor, diadema este din secolul al XXIII-lea, şi asta datorită profesorului de fizică Costică Costan. „La Congresul Internaţional al Oamenilor de Ştiinţă, profesorul Costan a făcut posibilă deschiderea unei porţi inter-galactice de comprimare a timpului”.

 

Probă de spontaneitate pentru concurente

După acest anunţ, scena a fost pregătită pentru concurente, care au păşit în faţa publicului în haine de circ, în ţinută de toboşari şi, rând pe rând, fiecare dintre ele a defilat prin faţa sutelor de spectatori din sală.

După ce au făcut cunoştinţă cu publicul, concurentele s-au retras, iar în scenă a intrat directorul circului, nemulţumit de prestaţia prezentatorilor. După îndelungi rugăminţi, prezentatorilor li s-a dat şansa de a continua balul şi nu au fost concediaţi.

Spectacolul a continuat cu două melodii live interpretate de doi elevi ai colegiului, Lavinia şi Alex, din clasa a X-a D.

Lumea circului este uneori nedreaptă. Azi eşti pe culmea succesului, iar mâine poţi fi dat uitării, cu aceste cuvinte a fost prezentat următorul moment al balului, şi anume o scenetă, „Viaţa familiei Clăunescu”.

Pentru că a fost un bal al bobocilor şi un concurs de Miss, concurentele au păşit din nou în scenă, pentru a-şi demonstra talentul artistic prin dans. Spectacolul a continuat cu un concurent surpriză, a opta candidată la titlul de Miss, Medeea Beatrice Esperanţa Sînziana Patricia, cu numele de scenă Femeia cu Barbă, care a ţinut morţiş să vină în faţa publicului şi a juriului.  

Femeia cu Barbă a părăsit în cele din urmă cortul circului, iar scena a fost pregătită pentru câţiva elevi din clasa a XI-a A, care au venit în faţa publicului cu o parodie prin care au transmis că uneori circul părăseşte scena şi se regăseşte în viaţa de zi cu zi şi se ajunge la o inversare pe scara valorilor. Înzestraţi cu umor, satiră şi inteligenţă, elevii au arătat însă că mai sunt oameni care înţeleg lumea aşa cum este şi apreciază adevăratele valori.

După acest moment de satiră şi umor, sub cupola circului de la „Ştefan” a intrat Regele Şoselelor, care a încântat publicul.

Diadema de Mompezat şi planul de a o fura a continuat cu o nouă parte a filmului, după care la bal s-a dansat tango şi apoi s-a făcut aerobic cu încălţări Kangoo Jumps.

 

Scenete şi pantomime, din programul de circ

A venit apoi momentul ca juriul, dar şi publicul spectator să afle ce aptitudini au fetele care concurează la titlul de Miss, şi fiecare dintre ele a fost invitată din nou în scenă.

La această probă, boboacele au cântat şi au dansat, iar apoi au fost supuse unei alte probe inedite, de testare a spontaneităţii. Fiecare fată a avut de răspuns la câte o întrebare inedită. „Eşti în clasa a XII-a, organizezi balul bobocilor şi trebuie să-l convingi pe profesorul de engleză Doru Popovici să-l invite la bal pe Pepe. Cum îl faci să-ţi accepte propunerea?”, este o întrebare adresată unei concurente. Fata a încercat să găsească o variantă de a-l convinge pe Dodo (n.r. - Doru Popovici), însă în mod cert aceasta nu a funcţionat. Cu siguranţă Dodo ar renunţa mai uşor la blugii săi favoriţi, blugii Flower Power, decât să-l vadă pe Pepe la un bal al bobocilor de la „Ştefan cel Mare”.

Proba a continuat cu alte întrebări surpriză, iar fetele şi-au dat silinţa de a fi cât mai spontane, pentru a fi pe placul publicului, dar şi pentru a fi punctate de juriu.

După proba surpriză, balul a continuat cu o pantomimă, apoi cu o melodie interpretată de o elevă din clasa a V-a şi cu un nou episod al filmului „Jaful Coroanei de Mompezant”. În cele din urmă, deşi au plănuit totul ca la „carte”, hoţii nu au reuşit să fure decât o copie a coroanei.

 

O oră şi jumătate de distracţie, cu Bere Gratis la discreţie

Balul a continuat cu prezentarea organizatorilor evenimentului şi apoi cu proba de prezentare a ţinutelor de seară. După ce această probă s-a încheiat, formaţia Acid a interpretat câteva piese.

Odată cu prezentarea ţinutelor de seară, pentru concurentele de la concursul de miss s-au încheiat toate probele, iar juriul a fost invitat să se retragă pentru a delibera rezultatele.

Balul nu s-a încheiat încă, pentru că distracţia s-a înteţit odată cu intrarea în scenă a trupei Bere Gratis, care a făcut un spectacol pe cinste. Timp de aproape o oră şi jumătate, membrii trupei au antrenat publicul într-o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Tot concertul, sala a fost în picioare, cu mâinile sus, şi fiecare spectator a cântat alături de Bere Gratis.

Mihai Georgescu, Miţă, solistul vocal al trupei, a antrenat sala să cânte, a făcut vocalize împreună cu spectatorii şi le-a oferit şi câteva sfaturi concurentelor de la concursul de Miss. „Toate sunteţi câştigătoare. Ce contează cu adevărat nu e o panglică pusă frumos, ci ceea ce vă alegeţi şi pe cine alegeţi în viaţă”, le-a transmis Miţă celor şapte boboace.

Mihai Georgescu şi-a amintit de un alt concert susţinut la Suceava, acum cinci ani, tot la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, unde a spus că s-a simţit minunat. Tot de la acel bal, Miţă şi-l aminteşte şi pe profesorul Doru Popovici, pe care l-a regăsit la fel şi acum, după cinci ani, şi a rugat sala să se ridice în picioare şi să-l aplaude pe Dodo.

Concertul s-a încheiat incendiar, iar trupa Bere Gratis a părăsit scena în aplauzele a sute de fani. Şi pentru că îşi apreciază fanii, Miţă a premiat cu tricouri doi suceveni care au participat la un concurs pe pagina de Facebook a trupei.

 

Angela Atănăsoaie, Miss Boboc 2011 la Colegiul „Ştefan cel Mare”

După concertul Bere Gratis a venit momentul premierii şi decernării titlului de Miss Boboc.

Mai întâi a fost acordat titlul de Miss Popularitate, titlu câştigat de concurenta cu numărul 7, Raluca Alexandrescu. Aceeaşi concurentă a primit şi premiul Miss TuSiRomania. Locul III a fost câştigat de Ana Maria Timiş, concurenta cu numărul 5, iar pe locul II s-a clasat bobocelul cu numărul 6, Sabina Sadovean.

Titlul de Miss Boboc 2011 al Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava a fost câştigat de Angela Atănăsoaie, concurenta cu numărul 4 în concurs.

Înregistrarea video a Balului Bobocilor 2011 de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” se află pe site-ul www.monitorultv.ro

Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Stefan cel Mare Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bal, distracţie şi Bere Gratis, sub cupola circului de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 3084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 19 voturi
Bal, distracţie şi Bere Gratis, sub cupola circului de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”4.1519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sugestie trimis de
(15 oct 2011, 17:55:54
Asezati-va cu burta pe carte si readuceti liceul in pozitia in care vi l-au lasat generatiile din trecut. V-au luat la rezultate la invatatura cei de la Rares sau, poate chiar si altii.

2.   Vlado trimis de
(15 oct 2011, 18:48:27
Aşa cum şi tu ţi-ai exprimat părerea, mi-o exprim şi eu: GINGERBREAD, după modul în care gândeşti se pare că viaţa ta nu este un exemplu pentru alţii.

Cât despre bal, a fost frumos. Am fost spectator şi eu cu toate că am terminat de mult liceul şi nu numai. Mi-a plăcut. Felicitări organizatorilor şi celor implicaţi!
3.   Sugestie2 trimis de
(15 oct 2011, 22:04:08
Mai bine ii spunea la balul asta - miss porcusor ! Deja, vad ca nr. 2 din foto e mare 'vedeta'. Numai baluri aveti in cap..., si mai faceti atata zarva cu prostiile astea ca nu le inteleg sensul - parca ati fi in mintea celor de la gradinita. Luati si invatati si nu va mai dati mari pe la ore ca 'tata e procuror', 'mata ce-o mai fi...', etc. De asta ajungi sa mai citesti prin ziare ca cica la 16 ani a fugit in strainatate , si cate altele... - probabil se credea si aia mare frumusete.
4.   Comentariu trimis de
( 6 nov 2011, 21:13:27
Chiar imi pare rau ca nu am ajuns la balul de anul acesta. Din cate am citit ati avut niste idei originale si mai ales pt ca ati adus ca formatie "Bere gratis" va felicit. A organiza un bal nu este chiar asa usor zic eu, nu este nici o prostie. Orice adolescent are nevoie de aceste clipe, sunt niste amintiri frumoase.
Faptul ca au organizat un bal nu cred ca e motivul pt care generatiile au mai decazut, asta e o chestie general valabila peste tot, chiar si la petru. Petru e inaintea stefanului datorita profesorilor si modului lor de abordare a elevilor si nu in ultimul timp timpului liber care il au cei de la petru, dar totusi nu s.a atins nivelul elevilor de alta data si asta e datorita tentatiilor la care sunt expusi ei, si care pe vremea dumneavoastra nu existau, sau ma rog, nu erau in top. Problema e ca si profesorii trebuie sa evolueze continuu odata cu generatiile, sa abordeze noi metode de predare sa atraga elevii. N.ati vazut cati profesori au luat examen de titularizare? Ce sa te mai astepti si de la elevi, care ei inca nu au mintea coapta sa.si dea seama ce e cel mai bine in viata.
Nu vad de ce trebuie sa fiti atat de rautaciosi cu colegii nostri mai mici, daca erati acum de varsta lor probabil gandeati la fel ca ei. Ce vreti de la ei , sa fie niste tocilari care nu fac altceva decat sa invete? Asta nu e viata! Sistemul de invatatmant e gresit, lectiile nu sunt deloc interactive, nu sunt practice, eu am plecat cu multe goluri din liceu privind partea practica la fizica, chimie si altele, si asta nu pentru ca nu am vrut eu sa invat, ci pentru ca nu faceam asa ceva. Si in ziua de azi ce se cere cel mai mult, mai ales inafara? Practica! Cu totii au devenit comozi, si profesorii si elevii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei