Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2011 - Anul XVI, nr. 186 (4784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Măsură preventivă

Fostul luptător Max Croitoru, închis în arestul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maximilian Croitoru (41 de ani), zis „Max”, fost campion al Irlandei la Muay Thai şi unul dintre primii luptători din galele Local Kombat, a fost încarcerat, ieri, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

“Max” a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce în urmă cu aproximativ trei săptămâni a ieşit gol puşcă în faţa vilei sale din Şcheia şi a băgat doi oameni în spital, unul fiind şi în prezent în stare foarte gravă.

 

Trimis acasă de la Socola, a acceptat să fie internat la Psihiatrie, la Burdujeni

Internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi, la scurt timp după scandal, în vederea expertizării psihiatrice, fostul luptător s-a întors acasă, la Şcheia, la sfârşitul săptămânii trecute, medicii de la Socola lăsându-l în libertate.

Cum anchetatorii nu au primit încă concluziile expertizei, pentru a vedea dacă Maximilian Croitoru a avut sau nu discernământ în noaptea atacului (n.r. - 20 iulie), şi cum nu puteau risca nici ca acesta, fiind în libertate, să facă alte victime, ieri, procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au decis să-l reţină pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi să ceară arestarea preventivă a lui „Max”.

Fostul luptător a fost adus de la Secţia de Psihiatrie din Burdujeni, acolo unde, cu acceptul său, a fost internat cu o zi înainte. Pentru aducerea la Parchet a sportivului au fost trimişi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, însoţiţi de mascaţi de la structurile de intervenţie rapidă.

Fără a opune rezistenţă, Maximilian Croitoru a fost de acord să-i însoţească pe oamenii legii la Parchet, pentru audieri.

 

Le-a spus procurorilor că a văzut diavolul (material video)

În faţa anchetatorilor, Croitoru a declarat că nu îşi aminteşte mai nimic din acea noapte, mărturisind că a văzut diavolul.

În lipsa oricărui act medical, care să ateste că bărbatul din Şcheia suferă de vreo afecţiune psihică, procurorii de caz au decis să-l trimită la arest.

Dacă între timp va veni la Suceava expertiza psihiatrică prin care se va dovedi că Maximilian Croitoru are probleme psihice, atunci el va fi internat într-o clinică de specialitate.

Toţi cei care l-au văzut în acea noapte pe „Max” sunt de părere că bărbatul, care vorbea de diavol şi, potrivit poliţiei, „se afla într-o stare de surescitare extremă, era incoerent în vorbire și în gesturi, nu mai recunoștea pe nimeni”, nu a acţionat conştient în momentul scandalului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul luptător Max Croitoru, închis în arestul poliţiei.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Fostul luptător Max Croitoru, închis în arestul poliţiei3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .......... trimis de
( 9 aug 2011, 11:11:20
ori la inchisoare ori la spitalul de nebuni.....si ar trebui sa plateasca cateva daune morale si materiale la oamenii pe care i-a agresat....
2.   Ei,asi... trimis de
( 9 aug 2011, 11:52:26
Gurile rele spun ca, de fapt, Max umbla cu ciora vopsita-n potocaliu,si ca de fapt,nu-l vazuse pe nenea Dracu, ci pe...Base,Boc sau o..."ea" dr...tanti Nuti Udrea...Dar, ma rog,intr-o asemenea criza nationala, dar mai ales,mondiala,cine mai poate face o diferentiere reala ?Oricum,dupa cum putem lesne de observat,dracii exista...si ne fac zilele amare,de iad...
3.   ... trimis de
(10 aug 2011, 10:26:46
Nu inteleg de ce postati aiurea comentarii....nu o sa incetati niciodata sa criticati oamenii??in primul rand Max nu a facut toate lucrurile constient!! de ce tot felul de persoane care nici nu stiu despre ce e vorba se trezesc comentand...si acuzand?! Puneti`va in locul lui...Boala nu alege...Caracter puternic,va invinge boala ! Si nu va mai faceti voi griji de daune morale si materiale...nu e problema voastra...si daunele nu vor fi nici cea mai mica problema a lui!!!!
4.   Annaaa trimis de
(10 aug 2011, 10:31:52
esti vreo ruda sau prietena lui??? nu le.a facut cu cap?? dacape mine ma ia dracii odata si il omor pe unu de nervi..cum a fost facuta cu cap sau fara?? uite cata vreme a trecut si rezultatele nu au sosit. intre timp familia lui incearca impacarea cu familia victima pentru a sti ce rezultat sa puna pe fisa, iar tipul batut e inca la spital si ar putea ramane cu urmari pe toata viata. asa cum zice the_shadow. ori la nebuni ori la parnaie. oricum nu va iesi bine oricate relatii ar avea el. nimeni nu e fraier..
5.   Comentariu trimis de
(11 aug 2011, 01:44:15
Inca odata!!!! Boala nu alege! mie nu mi se pare normal sa faca el asa ceva cu stiinta....nu ar fi facut niciodata asa ceva...te rog..nu`l critica daca nu`l cunosti
6.   Hmm trimis de
(13 aug 2011, 00:39:35
normal ca nu a facut cu stiinta testele denota ca a consumat droguri.. cine l-a pus la asta ? drogurile nu le-a consumat cu stiinta? si dupa ce i-a dat drumude la socola nu tot cu stiinta a consumat droguri si la apucat dinou pandalia...sa fim seriosi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei