Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2011 - Anul XVI, nr. 186 (4784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Luxemburg? I-am spart!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cum bine se ştie, înaintea partidei extrem de importante cu Franţa (pe care tare mi-e teamă că în conjunctura actuală o vom trata doar ca pe o chermeză legată de inaugurarea stadionului) avem una cel puţin la fel de importantă: cu Luxemburg, cu câteva zile mai devreme.

O vorbă adâncă din panoplia zicerilor de lemn din limbajul fotbalistic spune că „meciul cel mai greu / important e următorul”. Pătruns până în străfundul fiinţei sale penale de aceasta, dar şi de toate celelalte mari adevăruri („mingea e rotundă”, „nici ei n-au 4 picioare”, „viaţa merge înainte” etc.), domnul selecţioner recidivist în funcţie s-a gândit adânc cu jumătatea-i de neuron (cu o altă jumătate contribuind, pe adunate, fraţii Becali care cred că nu mai sperau să se vadă vreodată din nou la cârma Naţionalei) şi a alcătuit, întocmai şi la timp, lotul pentru amicalul de mâine, ultima partidă de verificare înaintea confruntării decisive cu... Luxemburg!, că doar de ăştia ne freacă grija, nu de franţuji, că ăştia vin la chermeză, cum am stabilit. Având, aşadar, în puţina lor minte, doar acest prim meci oficial („cel mai important...”) golanii Piţurcă şi Becali au găsit pretextul de a se debarasa de singurul fotbalist performant la nivel european: Săpunaru. Premeditarea măgăriei a început de mult, încă de la convocarea lotului lărgit, când pârnăiaşu’ a anunţat că îl va resuscita pe numitul Bănel, panarama supremă a fotbalului mondial, pregătindu-i nici mai mult nici mai puţin decât postul de... fundaş dreapta! Adică ăla pe care îl deţine Săpunaru la senzaţionala FC Porto, echipa deţinătoare a trofeului Europa League. De alaltăieri, Săpunaru (care nu este sub contract cu borfaşii Becali) a fost gonit din lot. Motivul (de fapt, pretextul)? Ţineţi-vă bine: cică fiindcă oricum nu are drept de joc în meciul cu Luxemburg! Deci asta-i cheia enigmei: noi cu ăştia avem treabă, nu cu Franţa! Fiindcă oricât de drag mi-ar fi fost Forest Gump, parcă tot nu-l văd marcându-l la sânge pe Ribery. Iar pe Bănel, cu atât mai puţin. În concluzie, pregătim cea mai bună echipă posibilă pentru meciul din Luxemburg unde cred că toată suflarea (adică ăia 28-30 de oameni) care se preocupă de fotbal tremură deja. Iar în timpul ăsta, cred că Ribery se pişă pe el de râs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luxemburg? I-am spart!.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Luxemburg? I-am spart!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei