Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2011 - Anul XVI, nr. 186 (4784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava: Jumătate dintre candidaţii pentru suplinitori au obţinut note sub cinci

Jumătate dintre candidaţii suceveni care s-au prezentat la Concursul de suplinire calificată au obţinut note sub cinci, cea mai mare notă, 9,25, fiind obţinută de un candidat de la disciplinele tehnice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, Laura Hacman, a declarat, ieri, corespondentului MEDIAFAX că în urma corectării lucrărilor candidaţilor la Concursul de suplinire calificată în centrele de evaluare naţională un număr de 112 candidaţi au obţinut note sub cinci, iar alţi 101 candidaţi au obţinut note peste cinci.

Hacman a spus că din totalul candidaţilor care au luat note sub cinci 22 au susţinut proba scrisă la disciplina engleză, 13 la pedagogie, 20 la educaţie fizică.

Ea a precizat că, din cei 101 candidaţi care au obţinut note peste cinci, 22 au obţinut note peste şapte, iar 79 note între 5.00 şi 6,99, cea mai mare notă, 9,25, fiind obţinută de un candidat de la disciplinele tehnice.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a spus că, în prezent, în judeţul Suceava sunt 438 de posturi vacante şi 168 de posturi rezervate, iar cei 227 de candidaţi care au obţinut note între 5.00 şi 7.00 la examenul de Titularizare şi nu au ocupat un post ca titular, precum şi candidaţii care au obţinut note peste cinci la Concursul de suplinire calificată vor fi repartizaţi pe aceste posturi.

Hacman a spus că posturile care vor rămâne neocupate în urma acestei repartiţii vor fi repartizate, probabil, cadrelor didactice titulare din şcoli, dar şi profesorilor pensionari, de la caz la caz.

Contestaţiile candidaţilor la Concursul de Suplinire Calificată vor fi depuse la centrele de examen şi se vor transmite centrelor de evaluare naţională.

La Concursul pentru suplinire calificată s-au înscris 490 de candidaţi, fiind prezenţi doar 241 de candidaţi, iar alţi 27 s-au retras după o oră din concurs, invocând motive personale sau de sănătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava: Jumătate dintre candidaţii pentru suplinitori au obţinut note sub cinci.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava: Jumătate dintre candidaţii pentru suplinitori au obţinut note sub cinci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei