Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2011 - Anul XVI, nr. 178 (4776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri cu droguri

Trimişi în judecată pentru că vindeau „ciocolată” interzisă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi tineri din oraşul Frasin arestaţi preventiv la începutul acestei luni, după ce au încercat să vândă aproximativ 100 de grame de haşiş, droguri introduse în ţară într-un borcan de ciocolată „Nutella”, au fost trimişi în judecată ieri.

Tot ieri, judecătorii au menţinut măsura de arestare preventivă a celor doi inculpaţi, Vasile Dulai, în vârstă de 24 de ani, şi Cezar Ionuţ Fierar, de 23 de ani.

Potrivit procurorilor anchetatori, în acelaşi dosar au fost daţi pe mâna judecătorilor şi alţi doi inculpaţi, Adrian Sebeştin, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Suceava, şi Silviu Ciolac, de 25 de ani, din oraşul Frasin.

Aceştia din urmă sunt acuzaţi că i-au ajutat pe Dulai şi Fierar să vândă drogurile. Sebeştin, se arată în rechizitoriu, a încercat să le găsească un cumpărător, iar Ciolac a acceptat să-l însoţească pe Vasile Dulai să se întâlnească cu cumpărătorul, ştiind foarte bine obiectul tranzacţiei.

Din nefericire pentru ei, „clientul” era un ofiţer sub acoperire din cadrul structurilor Antidrog ale Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava. Flagrantul a avut loc în seara zilei de 4 iulie, într-o benzinărie de la intrarea în Gura Humorului.

Potrivit procurorilor Direcţiei de Combatere a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, haşişul a fost adus din Portugalia de către Vasile Dulai. Cantitatea de haşiş, susţin surse judiciare, era ambalată în staniol, iar peste acesta era trasă o folie de plastic transparentă. Introduse în ţară într-un borcan de ciocolată, drogurile au fost ascunse apoi în casa bunicii inculpatului Fierar, fără ca bătrâna să ştie de isprava nepotului ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimişi în judecată pentru că vindeau „ciocolată” interzisă.
 Vizualizări articol: 856 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Trimişi în judecată pentru că vindeau „ciocolată” interzisă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   . trimis de
(30 iul 2011, 11:32:23
suntem in epoca de piatralaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei