Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iul 2011 - Anul XVI, nr. 178 (4776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

Abandonaţi în autogară, zeci de călători au aşteptat ore în şir un autocar care să-i ducă în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zeci de călători din mai multe oraşe din ţară au fost ţinuţi ore în şir în Autogara Suceava, aşteptând un autocar care trebuia să-i ducă spre Italia.

Ieri dimineaţă, aproximativ 30 de călători din Iaşi, Paşcani, Botoşani sau Dorohoi, dar şi din alte localităţi, au pornit spre Italia cu o cursă Atlassib. Călătoria acestora nu a fost însă foarte lungă, fiindcă în Suceava au coborât din autocar, spunându-li-se că trebuie să schimbe maşina. Autocarul din care au coborât călătorii a plecat ieri dimineaţa la ora 6:00 din Iaşi, a mers spre Botoşani, de unde a mai luat alţi pasageri, şi apoi a ajuns la Suceava, unde, aşa cum li s-a spus oamenilor, trebuiau doar să schimbe maşina şi să plece mai departe spre nordul Italiei. Nu a fost să fie aşa, fiindcă în jurul orei 10:00 au ajuns la Suceava, iar la ora 15:00 încă erau în autogară, aşteptând cursa. „Îşi bat joc de noi, suntem plecaţi de dimineaţă, de la ora 6:00, din Iaşi. Am ajuns în Suceava şi ne-au spus că imediat va veni o maşină de la garaj şi plecăm mai departe, şi uitaţi-vă cât e ora şi tot nu am plecat. E o bătaie de joc”, a spus revoltat Răzvan Doleanu, unul dintre pasageri.

Oamenii erau şi mai indignaţi de faptul că stau în autogară, în soare, fără că nimeni să le ofere nişte informaţii exacte cu privire la motivul întârzierii autocarului. „Nu ne spune nimeni nimic exact. Ba că s-a stricat maşina, ba că nu au şofer, ba că acuma vine, că în zece minute trebuie să ajungă, nu se poate aşa ceva”, a spus unul dintre călători.

Reprezentantul Atlassib din Autogara Suceava a declarat că „autocarul s-a stricat, este la garaj la reparaţii şi va veni imediat ce se rezolvă problema”. Călătorii spun însă că au auzit asta încă de dimineaţă, însă după cinci ore de aşteptat nu s-a rezolvat nimic. „Noi banii i-am plătit de zile bune, iar ei ne ţin pe noi să aşteptăm. Sunt microbuze care stau în autogară, să ne pună în două, trei microbuze”, a spus un alt călător.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abandonaţi în autogară, zeci de călători au aşteptat ore în şir un autocar care să-i ducă în Italia.
 Vizualizări articol: 2405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Abandonaţi în autogară, zeci de călători au aşteptat ore în şir un autocar care să-i ducă în Italia4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ATLASSIB DE RAHAT trimis de
(30 iul 2011, 13:09:56
nu e prima oara. Poate e prima oara cand ajunge in presa un astfel de incident, dar asa procedeaza Atlassibul: ia pasageri si ii tine cu orele in autogari degeaba, mintind cu nerusinare. Si eu am opatit la fel acum un an si am sunat pana in Sibiu , nimeni neavand nici un raspuns si nestiind ce se intampla. Se fac ca ploua si isi bat joc de oameni! Sunt niste nesimtiti ordinari. Jalnici!!
1.1  RE: ATLASSIB DE RAHAT trimis de
(30 iul 2011, 14:26:16
Pe langa faptul ca faci 3 zile cu aceasta firma de c a c a t pana in Italia, au cei mai jalnici soferi (plecati de la fosta autobaza) care odata ajunsi la vama iti baga pe gat un cartus de tigari ca sa il treci. Nu au nici un respect pentru pasageri. Majoritatea accidentelor in care au fost implicate autocare romanesti in strainatate apartin acestei firme de transport.
2.   Soferi beti trimis de
(30 iul 2011, 14:43:36
am calatorit si eu acum 2 ani cu atlassibul pana in Grecia. Erau 2 soferi pe care i-am vazut si nu numai eu cum consumau bauturi alcoolice la bord .Mai exact bere si vin, vb foarte porcos !
3.   Comentariu trimis de
(30 iul 2011, 14:47:56
am mers de doua ori cu atlassib la torino si va spun ca e cea mai penala firma din sv .bataie de joc ,soferi se comporta cu tine parca te duc gratis si e autocaru lu masa de acasa ,soferi de 2 lei si firma de merda
4.   Atlassib trimis de
(30 iul 2011, 15:31:34
de ce nu va luati oamei buni avion pana in italia? sunt atea companii ieftine. bileul e cateodata chiar mai ieftin decat cel de la autocar. sau e prea complicat?
5.   Cautati solutii... trimis de
(31 iul 2011, 11:46:39
Eu mereu cand am de mers in Italia merg cu RAMIRO, o firma foarte serioasa, care stie sa respecte clientii, si soferii sunt foarte manierati cu calatorii si nu numai cu calatorii si asa in general.
Iti da informatii daca ai nevoie, iti pune la dispozitie confort si siguranta.
De ce mai mergeti cu firma aceea de c a c a t, doar se stie destul de bine ca este o firma care nu este serioasa si care fura oamenii si isi bat joc de ei.
Uitati`va aici:
 ☭  : //www .youtube .com/watch?v=H1QZUB57huc&feature=related
si aici:  ☭   ☭  www . youtube . com/watch?v=2NiFWbTcANA&fe
6.   ... trimis de
(31 iul 2011, 11:58:27
Nu este prima data.De ce nu apelati la serviciile firmei Tarsin.Sunt foarte de treaba,respectosi si de incredere.Au sediul in Radauti,dar are filiala si in Suceava.Interesati-va si nu veti regreta.Au curse pt. Italia,Anglia,Irlanda.Eu circul de 4 ani cu cursa de Anglia si nu am avut nici o neplacere.Vii recomand cu cea mai mare placere si incredere.
7.   Oameni, si Romania... trimis de
(31 iul 2011, 16:06:07
M`am interesat putin de ce multe persoane care circula cu aceasta firma numita ATLASSIB aleg si a doua oara si a treia si tot asa.
Bagajele sunt "verificate" sa vada angajatii poate au si ei nevoie de ceva de prin genti.devil Multe persoane aleg firma ATLASSIB doar pentru simplul fapt ca este o firma ce cuprinde intreaga Romanie si cred ei ca este o firma serioasa, alte persoane aleg aceasta firma, deoarece au auzit ei de la x sau y ca ATLASSIBUL face nustiu ce mare scofala si bla-bla-bla... Altii aleg firma lui peste deoarece nu au incredere in alte firme, pur si simplu, sau nu vor sa incerce ceva nou. SI cum romanu se multumeste cu putin, prost si fara rost, e bun atlassibul.
Va sugerez sa mergeti odata cu RAMIRO si apoi sa spuneti parerea voastra despre aceasta firm. FIrma are sedii in: • Botosani• Dorohoi• Suceava• Iasi• Resita• Oradea• Vaslui• Siret• Dersca• Brasov• Galati• Bacau• Cluj• Piatra Neamt• Roma ( ITALIA) insa cursele se efectueaza in mai multe zone ale ambelor tari.
8.   =)) trimis de
( 1 aug 2011, 01:27:07
da si voi care ati luat bilete pt italia sunteti si prosti...vo nu stici ca e cea mai firma de  ☭  atlasibul???de ce nu ganditi umpik??vatu uitat ca a facut pretu la jumate???mergeti cu avionu fratilor...mergeti cu tarsim su tabitatour...cu rar bus da nu cu merdaci astia....mda nu ganditi umpik..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei