Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iun 2011 - Anul XVI, nr. 144 (4742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsă de implicare

Interes scăzut pentru a scăpa de deşeurile electrice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunea prin care sucevenii au fost invitaţi să scape de aparatele electrice vechi sau defecte nu a avut prea mare ecou. Derulată în perioada 16-18 iunie, colectarea acestor deşeuri a stârnit interes pentru 260 de persoane. La cele şapte puncte de colectare înfiinţate în municipiul Suceava s-au adunat 90 de televizoare, 35 de monitoare, 25 de frigidere, 30 de aparate radio, 18 aspiratoare, 15 maşini de spălat, precum şi 75 de uscătoare de păr, fiare de călcat, telefoane, prăjitoare de pâine sau cafetiere.

Organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, împreună cu Primăria Suceava, campania de reciclare a deşeurilor electronice “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!” s-a finalizat sâmbătă după-amiază.

„Ne aşteptam ca la punctele de colectare a deşeurilor să se prezinte mai multă lume. Numărul destul de scăzut de persoane mă face să cred că sucevenii nu mai au produse vechi sau defecte de care trebuie să scape, cu atât mai mult cu cât s-au oferit şi 25 de premii”, a declarat Lucian Harşovschi, viceprimarul municipiului Suceava.

 

Lista câştigătorilor

La finalul acţiunii, sâmbătă, la ora 18.30, în parcul Florea Vladimir, situat vizavi de Primăria Suceava, a fost organizată şi o tombolă pentru desemnarea celor 25 de câştigători, cinci -  câte o combină frigorifică şi 20  - câte un cuptor cu microunde.

Fericiţii câştigători ai combinelor frigorifice sunt: Eleonora Pătrăşcanu, Ioan Tocai, Ştefan Luca, Traian Kirstiuc şi Eleonora Hrişcă.

Cele 20 de cuptoare cu microunde au fost câştigate de Elena Roşu, Gheorghiţă Ungureanu, Sofia Valeria Corduneanu, Sedra Fieraru, Aneta Hriscuciuc, Lucian Abager, Mihaela Aonei, Elena Grosu, Maria Laleş, Petru Tătăruşanu, Carmen Elena Tudose, Ilie Sanciuc, Petrică Moscaliuc, Anamaria Moroşan, Georgeta Mihăilescu, Nicolae Marcean, Elena Cristea, Doru Bareş, Petru Onofraş şi Marius Cristea.

Pentru a-şi ridica premiile, câştigătorii trebuie să se prezinte la sediul SC Rosal Grup SA, de pe strada Calea Unirii, nr. 31 A, cu talonul de participare la tombolă şi actul de identitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interes scăzut pentru a scăpa de deşeurile electrice.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Interes scăzut pentru a scăpa de deşeurile electrice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei