Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iun 2011 - Anul XVI, nr. 144 (4742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe şoselele judeţului

Serie de trei accidente într-o zi, din cauza alcoolului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente rutiere, dintre care unul grav, s-au petrecut duminică pe şoselele judeţului, în toate cazurile cei vinovaţi de producerea lor fiind sub influenţa alcoolului.

Un prim accident s-a petrecut duminică dimineaţă, la 3.50, pe DJ 177B, în comuna Stulpicani. Conform poliţiei, Grigore M., în vârstă de 48 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism, l-a acroşat pe consăteanul Gavril P., de 72 de ani, care venea pe bicicletă din sens opus, aproape de axul drumului.

Din fericire, bătrânul nu a fost rănit grav. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că atât şoferul, cât şi pietonul consumaseră alcool. Şoferul avea o concentraţie de 0,14 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce victima avea 0,39 mg/l alcool în aerul expirat.

Un al doilea accident, cu consecinţe mai grave, s-a petrecut în jurul orei 22.10, pe DN 2E, în Cornu Luncii. Alexandru A., un şofer în vârstă de 38 de ani, din oraşul Gura Humorului, s-a trezit în faţă cu localnica Maricica A., de 59 de ani, care se deplasa pe mijlocul drumului. Impactul nu a mai putut fi evitat, femeia fiind accidentată grav. Poliţia precizează că victima emana halenă alcoolică, însă din cauza leziunilor suferite nu a putut fi verificată pe loc cu etilotestul. 

Puţin mai târziu, la 22.45, avea să se producă încă un accident pe fond de consum de alcool. Constantin B., un şofer în vârstă de 41 de ani, din Horodnic de Sus, s-a răsturnat cu maşina în şanţ, pe drumul comunal din localitate. Acesta s-a răsturnat într-o curbă, pe fondul vitezei. În urma impactului, şoferul de 41 de ani a fost rănit uşor. El era în stare avansată de ebrietate, având o concentraţie de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Statisticile poliţiei arată că cei mai mulţi şoferi băuţi sunt prinşi în zilele de weekend, pe timp de noapte, fapt confirmat şi de aceste trei evenimente rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serie de trei accidente într-o zi, din cauza alcoolului.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serie de trei accidente într-o zi, din cauza alcoolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei