Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2011 - Anul XVI, nr. 134 (4732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Lăsaţi maşina şi veniţi să pedalaţi!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sportul cu pedale a dominat Suceava în ultimele două zile, iar mâine este programată o nouă acţiune destinată nu doar bicicliştilor, ci şi celor care doresc să facă mişcare. Vineri, de la ora 19.00, un grup de pasionaţi au sunat adunarea în faţa Prefecturii Suceava, pentru o cursă inedită până la Galleria Mall şi retur. Acţiunea urmăreşte promovarea acestui sport printre oamenii de toate vârstele, dar şi sensibilizarea autorităţilor locale în vederea creării unor piste de biciclete pe care să se poată şi circula, nu aşa cum se întâmplă în prezent. Nu în ultimul rând, organizatorii vor să atragă atenţia şi şoferilor din trafic, pentru a-i respecta pe biciclişti.

„Am încercat să-i atragem pe suceveni să participe la acest eveniment prin toate mijloacele posibile, inclusiv prin facebook. De asemenea, în cursul acestei săptămâni s-au împărţit pliante prin oraş în care este anunţată acţiunea, locul de întâlnire şi traseul ce va fi urmat. Sper ca vineri să fim cât mai mulţi în faţa Prefecturii”, a declarat Tibi Serdenciuc, iniţiatorul acestei curse pe două roţi.

Acţiunea este iniţiată şi susţinută de Clubul de ciclism „La Pedale” şi magazinul „La Pedale” şi se doreşte a fi prima dintr-o serie mai amplă.

Pentru seara zilei de vineri, la punctul de plecare sunt aşteptaţi şi reprezentanţi ai Primăriei, Consiliului Judeţean şi Prefecturii Suceava, şi nu pentru a ţine discursuri, ci pentru a participa activ la cursă.

„Lăsaţi maşina şi veniţi alături de noi. Suceava trebuie să pedaleze”, este mesajul pe care membrii Clubului de ciclism „La Pedale” l-au transmis tuturor celor care doresc să facă mişcare.

În afara acţiunii de mâine seară, membrii clubului organizează în fiecare duminică ieşiri în judeţ. Se merge pe diferite trasee, anunţate din timp, iar filmul aventurii de acum câteva zile, surprins de unul dintre participanţi, poate fi vizionat pe site-ul nostru, www.monitorultv.ro, la secţiunea Divertisment, categoria Călătorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăsaţi maşina şi veniţi să pedalaţi!.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Lăsaţi maşina şi veniţi să pedalaţi!5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SUCEAVA PEDALEAZA trimis de
( 9 iun 2011, 11:09:28
Pentru mai multe detalii despre acest eveniment cat si evenimentele viitoare - Suceava Pedaleaza -facebook unde va asteptam

Nausica
2.   O ideie formidabila! trimis de
( 9 iun 2011, 11:18:06
De apreciat ideia, cat mai multi ar trebui sa participam sa mai reducem astfel si poluarea din oras! Felicitari initiatorului !
2.1  RE: O ideie formidabila! trimis de
( 9 iun 2011, 22:01:36
Este foarte buna IDEEA.Imi place la nebunie sa merg pe bicicleta, dar nu ar fi rau ca sa initieze si niste cursuri de gramatica gratis.M-am saturat sa vad atatia oameni care nu stiu sa scrie cum trebuie.
PS: Poate vrei sa spui "idee" nu "ideie". Pe viitor stii...
3.   Idee OK trimis de
( 9 iun 2011, 11:45:04
Ar fi ideal daca ar fi si locuri de unde sa poti inchiria biciclete. Avand in vedere ca marea majoritate a populatiei sta la bloc, depozitare unei biciclete este o problema.
4.   SUCEAVA PEDALEAZA- facebook trimis de
( 9 iun 2011, 13:18:38
Bicicletele actuale au un sistem quick release, in care rotile pot fi scoase in cateva secunde, usor, iar depozitarea poate fi facuta oriunde, chiar intr-o masina mica
5.   Vreau si eu... trimis de
( 9 iun 2011, 13:24:09
Am vizitat site-ul magazinului, as vrea si eu o bicicleta buna.
Ma bucur pentru cei care au sau isi pot permite un asemenea luxhappy
6.   Ecologie trimis de
( 9 iun 2011, 14:05:57
Bravo MonitorulDeSuceava pentru sustinerea transportului pe bicicleta!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei