Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2011 - Anul XVI, nr. 134 (4732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Angajaţii finanţelor publice comunale nu îşi pierd locurile de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii administraţiilor finanţelor publice comunale din judeţul Suceava care vor fi desfiinţate începând cu mijlocul lunii iulie nu îşi vor pierde locurile de muncă. Anunţul a fost făcut de şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava, Petrică Ropotă, care a spus că în judeţ vor fi desfiinţate trei administraţii comunale, respectiv cele din Suceava, Fălticeni şi Rădăuţi. Petrică Ropotă a precizat că în cele trei unităţi îşi desfăşurau activitatea 31 de angajaţi, care urmează să fie redistribuiţi în cadrul altor structuri ale Finanţelor. „Locurile de muncă ale celor 31 de persoane nu sunt în nici un fel ameninţate. În judeţul Suceava sunt doar trei administraţii ale finanţelor publice comunale, iar principalele criterii care au stat la baza reorganizării au fost costurile prea mari de colectare a veniturilor raportate la un angajat, faptul că aceste unităţi nu aveau unitate de Trezorerie proprie, dar şi faptul că distanţele dintre sediile administraţiilor comunale şi cele municipale erau foarte mici”, a explicat directorul DGFP Suceava. Petrică Ropotă a mai adăugat că cei 31 de salariaţi vor avea posibilitatea de a opta pentru funcţiile publice vacante.

 

Ropotă: Contribuabilii nu vor fi afectaţi de această decizie

Şeful Finanţelor sucevene a spus că, în condiţiile în care distanţele dintre sediile administraţiilor financiare comunale şi cele municipale din cele trei oraşe nu erau foarte mari, contribuabilii nu vor avea de suferit. Asta în sensul că persoanele fizice şi cele juridice nu vor fi nevoite să parcurgă distanţe mari pentru a ajunge la unităţile care preiau atribuţiile administraţiilor comunale.

El a arătat că Administraţia Finanţelor Publice Comunale Suceava deservea un număr de 2.773 de contribuabili persoane juridice, unitatea din Fălticeni – 1.184 de persoane juridice, iar cea din Rădăuţi un număr de 2.217 persoane juridice. De asemenea, de la începutul acestui an, cele trei administraţii financiare comunale au deservit aproape 45.000 de contribuabili persoane fizice. „Prin măsura desfiinţării acestor unităţi s-a urmărit eficientizarea serviciului de colectare a veniturilor, scăderea numărului de şefi, dar şi reducerea cheltuielilor de întreţinere a sediilor în care funcţionau administraţiile finanţelor publice comunale”, a încheiat Petrică Ropotă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii finanţelor publice comunale nu îşi pierd locurile de muncă.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angajaţii finanţelor publice comunale nu îşi pierd locurile de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Afara cu toti lingaii trimis de
( 9 iun 2011, 16:24:46
Pentru acest lucru felicitari,dar nu d-lui Petrica fara frica,Dl Petrica sa faca curatenie intai la dansul in curte,sa vada ce averi au subordonatii lui,cu ce masini luxoase umbla si sa nu mai primeasca spaga de la subordonati,ca saraci nu au de unde s-ai dea.Mai repet odata ATENTIE la mafia fiscala de la RADAUTI (ADI VACAREAN)si scumpa lui SORA,care baga tot ce prind prin buzunare-le personale.
Domnule Ropota,mai verificati-va subordonatii ca astia va intrec cu averea si pe langa toate va face si institutia de rusine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei