Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mai 2011 - Anul XVI, nr. 125 (4723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu poliţia pe urme

Doi tineri, ambii băuţi şi fără permise, cursă cu o maşină furată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri în vârstă de 21 de ani, unul dintre ei cetăţean moldovean, au condus pe rând o maşină furată, deşi nu au permise de conducere şi erau şi băuţi, cursa lor încheindu-se după ce au fost depistaţi de unul dintre filtrele poliţiei.

Toată povestea din acest caz începe sâmbătă seara, aproape de ora 22.00, când Vasile D., în vârstă de 29 de ani, a sesizat Poliţia municipiului Rădăuţi că autoturismul său, un VW Golf, a fost furat din faţa unui bar din localitate. Bărbatul a relatat că în jurul orei 21.30 a parcat în faţa localului, uitând maşina descuiată şi cu cheile în contact. Jumătate de oră mai târziu, maşina acestuia dispăruse.

Imediat după primirea apelului, ofiţerii Poliţiei municipiului Rădăuţi şi-au alertat colegii de la posturile comunale din zonă, instaurându-se filtre în trafic.

Acţiunea avea să dea roade în jurul orei 23.00, când o patrulă formată din poliţişti de la posturile din Frătăuţii Noi şi Frătăuţii Vechi avea să identifice autoturismul urmărit.

 

Se duceau la discotecă

În maşină se aflau Sorin Vasile Grigoraş, în vârstă de 21 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi, şi cetăţeanul moldovean Iurie Bejan, tot de 21 de ani.

Din ancheta ulterioară a rezultat că furtul a fost comis de tânărul din Republica Moldova, care a plecat apoi din Rădăuţi spre Frătăuţi la volanul maşinii furate. De aici l-a preluat pe Grigoraş (fără a-i spune că maşina este furată) şi apoi s-au îndreptat spre discoteca din localitate.

Conform declaraţiilor date la poliţie, ambii au condus maşina VW. Nici unul nu deţine permis de conducere, iar verificările cu etilotestul au arătat contraţii de 0,40 miligrame per litru alcool în aerul expirat, în cazul lui Grigoraş, şi 0,51 miligrame alcool în aerul expirat pentru Bejan.

Pe numele acestuia din urmă poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea a nu mai puţin de cinci infracţiuni: furt de folosinţă a unui autovehicul, furt al unor documente de identitate, încredinţare cu ştiinţă spre conducere a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge. Prietenul său din Frătăuţi a scăpat ceva mai uşor, cu dosar penal doar pentru conducere fără permis.

În privinţa tânărului din Republica Moldova, acesta nu mai avea drept de şedere în România de aproape o lună de zile, fiind predat poliţiştilor specializaţi de la Biroul pentru Străini, care au început procedurile pentru scoaterea sa din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri, ambii băuţi şi fără permise, cursă cu o maşină furată.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Doi tineri, ambii băuţi şi fără permise, cursă cu o maşină furată2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(30 mai 2011, 18:43:58
wow, a uitat si cheile si sa incuie masina .... sigur, astia parca o cauta cu lumanarea cand lasa cheile asa in masina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei