Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2011 - Anul XVI, nr. 109 (4707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tupeu

Trotuarul de pe strada Universităţii, transformat în parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trotuarul de pe strada Universităţii din municipiul Suceava se transformă din ce în ce mai vizibil în loc de parcare pentru şoferii mult prea comozi. Situaţia a devenit deranjantă mai ales în apropiere de intersecţia cu bulevardul principal, 1 Mai, în zona Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. Acolo, pe partea dinspre Universitate, ieri, în jurul orei 11.00, erau înşirate cinci maşini, şoferii găsind o breşă prin gardul de la marginea străzii şi urcându-se cu mult tupeu pe trotuar. Dacă sunt luaţi la întrebări, aceştia motivează că au de rezolvat o treabă urgentă şi nu au avut alte opţiuni de parcare, din cauza aglomeraţiei din zonă. Argumentul lor nu are însă cum sta în picioare, în condiţiile în care, la o distanţă nu foarte mare, se găseşte o parcare întinsă ce aparţine hipermarketului Kaufland.

Singurii care ar putea contracara tupeul şoferilor care îşi urcă maşinile pe trotuar sunt poliţiştii de la circulaţie. Aceştia nu au aplicat încă prea multe sancţiuni contravenţionale pentru parcări ilegale, motivaţia fiind că volumul mare de muncă nu le-a permis să se ocupe serios de această problemă. Sunt promisiuni însă că se va pune accent şi pe această problemă.  

„Pe strada Universităţii sunt probleme serioase cu parcările. După ce, din fericire, s-au luat măsuri împotriva amenajării unei parcări pe trotuar în faţa restaurantului Padrino, de acum încolo agenţii de la Biroul Rutier Suceava vor avea misiunea să sancţioneze în ritm intens aceste parcări pe trotuar”, a declarat comisarul-şef Liviu Sfichi, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trotuarul de pe strada Universităţii, transformat în parcare.
 Vizualizări articol: 3391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Trotuarul de pe strada Universităţii, transformat în parcare4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit! trimis de
(11 mai 2011, 16:35:24
Vai , in sfarsit m-a auzit cineva si a luat in serios aceasta problema, mai ales ca e in mijlocul orasului....astept rezultatele!
2.   Planul la amenzi trimis de
(11 mai 2011, 21:00:22
Spuneti-le puturosilor de la circulatie care freaca buha prin birouri sau pandind dupa colturi ca pe str.Anastasie Crimca (sensul unic de langa Tribunal) sunt 2 semne de oprirea interzisa sub care opresc zilnic zeci de masini,facand imposibila o interventie a pompierilor sau ambulantei in zona.La munca,bugetarilor,nu la intins mana!
3.   :) trimis de
(11 mai 2011, 21:01:49
Stimate domn Florin Paiu,inainte sa ne faceti publicitate gratuita,puteti vorbi cu autoritatile sa ne dea alte alternative de parcare a masinilor.Macar noi am parcat si nu am incurcat circulatia,pe cei care parcheaza la colt de drum nu-i vedeti.Trebuia sa mergeti putin mai sus langa Nick&Nick sa vedeti care este situatia .
"Soferita grabita "
4.   Comentariu trimis de
(11 mai 2011, 21:33:58
Regulament de aplicare a codului rutier
Art. 177. - (1) Se interzice oprirea sau stationarea pe trotuare. Autoritatea competenta poate permite oprirea sau stationarea, partial sau total, a unui vehicul pe trotuar, cu respectarea marcajului, iar în lipsa acestuia, numai daca ramâne liber cel putin un culoar de minimum 1,5 m latime înspre marginea opusa partii carosabile, pentru circulatia pietonilor.

DACA SUNT LASATI 1,5 M PT PIETONI SUNT PARCATI REGULAMENTAR.
5.   :) trimis de
(11 mai 2011, 21:43:46
Parchez maine exact in acelasi loc sa demonstrez ca aveam 1,5 m.
6.   Comentariu trimis de
(12 mai 2011, 08:16:51
Citez: "Argumentul lor nu are însă cum sta în picioare, în condiţiile în care, la o distanţă nu foarte mare, se găseşte o parcare întinsă ce aparţine hipermarketului Kaufland." Pai d-le Florin Paiu, parcarea de care vorbiti e privata. Si parchezi acolo daca ai treaba la hipermarket si atat! Nu sunt de acord cu modul de parcare de care vorbiti dar trebuie sa cautati vinovatii dar si solutiile în alta parte. Nu cred ca v-ar convenii sa parchez in curtea dvs. pe motiv ca incap multe masini.
6.1  RE: Comentariu trimis de
(12 mai 2011, 08:51:43
Argumentul este dat pentru ca, daca te uiti atent in parcarea de la Kaufland, ai sa vezi cel putin 1 masina de Politie parcata acolo. Asa ca, daca unu isi face o parcare pentru un punct de vanzare, de ce s-o lasam goala, doar pentru clienti? Lasa sa parcam noi, care putem si, daca se umple, clientii sa isi lase masinile prin apropiere, ca si asa sunt nesimtiti din moment ce inca isi permit sa isi faca niste cumparaturi. Asa-i?happy
7.   Nesimtire trimis de
(12 mai 2011, 09:37:08
Nu este vorba de nimic altceva de cat de nesimtire, daca are o coaja de masina crede ca poate face orice, parcheaza pana si pe trecerea de pietoni, nu mai vorbesc de trotuare. Sunt atat de nesimtiti ca te claxoneaza si pe trecerea de pietoni(daca iti da prioritate). Daca noi(pietonii) am circula pe carosabil oare ce ar face stimabilii nostrii posesori de masini?. Vor sa parcheze neaparat la usa si putin le pasa de ceilanti , se mai blocheaza si intre ei si sa vezi atunci "usa cortului".
8.   Hai sa ne pisam pe masininile parcate aiurea... trimis de
(12 mai 2011, 10:31:00
fratilor hai sa le zgariem cu keia masinile acestora care parcheaza pe trotuare...la noapte dam atacu fratilor ..cine zgarie mai multe masini are o bere de la paiu...
9.   Sunteti cu capu trimis de
(12 mai 2011, 10:45:12
Si unde sa parchezi masina daca ai treaba in zona aia? Nu e nici o parcare nimic... daca ar scoate barierele din fata universitatii sa poti baga masina acolo s-ar rezolva o problema, acele parcari sunt maxim 30% din capacitatea lor pline de zi de zi, in rest sta parcarea goala nu o foloseste nimeni ....
9.1  RE: Sunteti cu capu trimis de
(12 mai 2011, 10:59:27
ce masina ai...sa-ti fac un tuning pe capota....gratis..
10.   :) trimis de
(12 mai 2011, 11:24:17
SPINU nu baga toti soferii in aceeasi oala.Nu sunt toti la fel.
CEZARSV ai foarte mare dreptatehappy
VIZITATORULE maturizeaza`te.Daca ai avea masina nu cred ca ti-ar conveni sa o gasesti zgariata doar pentru ca ai parcat pe un troturar,si mai ales ca pietonii avea pe unde trecehappy
11.   :) trimis de
(12 mai 2011, 11:25:11
aveau pe unde trece *
11.1  RE: :) trimis de
(12 mai 2011, 14:34:41
hmm tu ce masina ai...poate tie iti sparg si geamu la noapte...:))
12.   Fratilor la noapte dam atacul... trimis de
(12 mai 2011, 17:39:38
toti in frunte cu paiu si cu keile in mana vom iesi la plimbare in jurul orei 21 pe strada universitatii,,,vom fi cate doi,unu tine fata si celalat zgarie pana se rupe keia...
13.   :) trimis de
(13 mai 2011, 10:33:17
Ai mai mult de 15 ani ?Locul tau nu e aici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei