Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2011 - Anul XVI, nr. 100 (4698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Urmare a articolului „Onofrei: PSD a vrut să sacrifice un consilier judeţean pentru ca Nechifor să-şi promoveze socrul”, publicat în pagina a 4-a a ziarului Monitorul de Suceava, din data 29 aprilie 2011, vă transmit următorul drept la replică:

 

Domnul Orest Onofrei ar fi trebuit să se abţină de la declaraţii calomnioase şi în necunoştinţă de cauză, mai ales într-o zi în care creştinii sărbătoresc „Izvorul Tămăduirii”. Lista de consilieri judeţeni este o problemă internă de partid a PSD,  iar persoanele care fac parte din această listă au fost desemnate înaintea alegerilor locale din anul 2008. În ceea ce îl priveşte pe socrul meu, Ioan Hanuşteac, este surprinzătoare poziţia domnului senator Orest Onofrei, domnia sa ar fi trebuit să îl cunoască bine, întrucât au fost colegi în Consiliul Judeţean pentru o bună bucată de timp, în trecut. În al doilea rând, Orest Onofrei ar fi trebuit să îi cunoască şi profilul personal, socrul meu, Ioan Hanuşteac, fiind unul dintre oamenii apreciaţi în judeţ pentru activitatea de zeci de ani în conducerea fostei Întreprinderi de Pajişti, dar şi în cea politică, ca fost preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDAR. În al treilea rând, domnul Ioan Hanuşteac nu mai face politică activă din momentul alegerilor parlamentare din 2008 şi nici nu ar fi acceptat să intre în rândul consilierilor judeţeni, poate şi pentru faptul că s-ar fi găsit şi alţi indivizi „înalţi ca bradul”, ca şi domnul senator Orest Onofrei, care să se afle în treabă şi să comenteze despre chestiuni pe care nici nu le înţeleg şi nici nu ar trebui să îi intereseze. În plus, domnul Orest Onofrei, cel care are pe conştiinţă viaţa unui copil, este ultimul om de la care am putea primi sfaturi. Nu în ultimul rând, doresc să informez opinia publică că domnul profesor universitar Lucian Severin va fi următorul consilier judeţean, în urma vacantării unui loc de pe lista PSD.

 

Ioan Cătălin Nechifor,

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava

Suceava, 29 aprilie 2011

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Drept la replică4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politica de 2"doi" lei trimis de
(30 apr 2011, 20:26:17
PSD prin ilustrul nechifor , isi da cu muci in fasole , este vorba din strabuni "ca cine se scuza se acuza " , badea nechifor mai tre sa faca loc si pentru socara lui , ilustra sotie a nu mai putin ilustrului sau socut sef de pasuni . Parca am trai intr-o tara de timpiti . In tara politicianului cumatru . In tara in care toti politicieni nu isi vad de treaba lor , ci doar statutul de "intangibil" . Imi este "greta" de politica judetului Suceava si cea de la nivel national . Sa auzim de bine !
2.   A venit si randul socrului ??? trimis de
(30 apr 2011, 21:16:12
Bre Cataline, bre !!! Dupa ce ti-ai angajat fostii colegi, prietenii si amicii care...hmmm... sunt de o calitate si moralitate indoielnica incerci sa-l infiltrezi si pe socrelul tau in randurile partidului ? Chiar nu stiu de ce atat de tarziu, ca doar a fost comunist de frunte pana in '89 ?
3.   Plimba ursu` trimis de
( 1 mai 2011, 17:37:10
OFTICOSUL si YOYO1 au mare dreptate
4.   Pt boyi de mai sus trimis de
( 2 mai 2011, 10:32:31
dragi boy , socrul lu nechifor a fost vreo 18 ani consilier judetean ,vreo 24 director general , cand voi stateati la coada sa luati pui tacam , asa ca puteti cu totii sa il pupati direct in shfincter si pe el si pe nechifor
5.   Bravo trimis de
( 2 mai 2011, 10:36:58
bravo cataline! le-ai dovedit cretttinilor ca esti un om demn si cu onoare ca si familia ta!
onofrei , te-ai facut de cacaua pt a mia oara, chiar nu ai un pic de coloana verticala(ca e destul de lunga dar fara maduva) sau doar executi ordinele fluturelui orbit de teama???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei