Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2011 - Anul XVI, nr. 100 (4698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din piaţa Fălticeni

Unul dintre şantajiştii din gaşca lui „Blană”, săltat pentru trafic de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din municipiul Fălticeni, cercetat şi judecat de ani de zile pentru că ar fi făcut parte din grupul infracţional coordonat de Daniel Ştefan Blănaru, zis „Blană”, grup care, conform anchetatorilor, a terorizat municipiul Fălticeni în perioada 2003-2005, dedându-se la acte de şantaj şi de tâlhărie, s-a ales cu încă un dosar penal, de această dată pentru afaceri cu ţigări de contrabandă.

Poliţiştii din Fălticeni au adunat de mai multă vreme informaţii cu privire la faptul că Ciprian Iordache Lupu, zis „Pică”, vinde ţigări de contrabandă în piaţa Fălticeni, situată chiar peste drum de sediul poliţiei. Acum două zile, poliţiştii au primit aprobarea de a efectua o percheziţie la maşina cu care acesta vine în piaţă, acţiunea soldându-se cu confiscarea a aproape trei sute de pachete de ţigări. Lupu a încercat să fugă de poliţişti, însă a fost prins imediat. Cantitatea de ţigări găsită în maşina sa este mică, sub ceea ce bănuiau că vor găsi anchetatorii, însă, precizează surse judiciare, există indicii temeinice că tânărul vindea zilnic în piaţă sute de pachete de ţigări.

În aceste condiţii, pe numele său au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, maşina fiindu-i indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni. Suspectul este cercetat în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul dintre şantajiştii din gaşca lui „Blană”, săltat pentru trafic de ţigări.
 Vizualizări articol: 1738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Unul dintre şantajiştii din gaşca lui „Blană”, săltat pentru trafic de ţigări4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zacu trimis de
(30 apr 2011, 12:57:39
....si Zacu e in cardasie cu Blana , sa nu uitati
2.   Comentariu trimis de
(30 apr 2011, 13:11:51
Bagati-va tare pe acesti contrabandisti de tigari, dar nu cumva sa va luati de cei care fac schimb ilegal de valuta.Chiar nimeni nu ii vede cum stau si te agaseaza pur si simplu in fata la Banca Carpatica? Interesele sunt mari.
3.   Hotii trimis de
(30 apr 2011, 22:35:49
si gabi ala acre repara scutere are sute de pachete de tigari ascunse e si el in mana cu toti traficantii vinde numai la cunoscuti tigari sa nu vada lumea cautatil si veti gasi probe foarte bune pentru arestare de contrabanda !!
4.   Sunt mullti altii trimis de
( 1 mai 2011, 13:47:58
Cotor, Milu zis si Nelush, Grasu zis Micutucu numele real Ovidiu Alexandrescu de profesie postas), Jilavu junior zacu si multi altii fac contrabanda in Falticeni, cei enumerati sunt de fapt plevusca, greii sunt din Politie si firmele de paza (protejati de politie)
5.   Sunt mullti altii trimis de
( 1 mai 2011, 13:49:37
Cotor, Milu zis si Nelush, Grasu zis Micutucu numele real Ovidiu Alexandrescu de profesie postas), Jilavu junior zacu si multi altii fac contrabanda in Falticeni, cei enumerati sunt de fapt plevusca, greii sunt din Politie si firmele de paza (protejati de politie)
5.1  RE: Sunt mullti altii trimis de
( 1 mai 2011, 17:13:33
e-adevărat , am folosit o subtilitate barocă dar (totuşi) nu trebuia şters mesajul . Cenzura e ( deseori ) ca şi cum ai căuta scame în bumbac
6.   Dreptatea trimis de
( 3 mai 2011, 08:26:11
Giani ala din piata de pe scari Cara tigari cu scuterul ,cele mai multe tigari de contrabanda le are gabi care sta la intrare in piata el sta la bloc in spate si acolo are tigarile depozitate,oameni astia fac bani cu nemiluita !!! asteptam sa se ia masuri cu ei !! Dragos zis Fish, Alex de pe Maior Ioan {Postasu} cara tigari cu un logan albastru ,asteptam sa se faca Dreptate ! cu Respect!!
7.   Jos hotii sus Dreptatea trimis de
( 4 mai 2011, 23:14:04
mai sunt si altii bernanschi nelu din soldanesti, intrebatil de unde are touareg din banii de tigari care le cara de la Ukraina si de pe pestele care il fura noaptea cu plasa din iazurile din falticeni,cand o sa se ia si de ei cagulatii??? Axinte care sta tot in soldanesti si multi alti care trebuie pus sechestru pe tot ce au sa vada de unde au atatea masini de lux

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei