Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2011 - Anul XVI, nr. 100 (4698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Detaşamentul de Jandarmi Rădăuţi s-a mutat în casă nouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jandarmii rădăuţenii s-au mutat în casă nouă. Mai exact, ieri, la orele prânzului, a fost inaugurat noul sediu al Detaşamentului de Jandarmi Rădăuţi, sediu aflat în incinta Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava. Imobilul în care va funcţiona de acum Detaşamentul de Jandarmi Rădăuţi aparţine Ministerului de Interne şi a fost dat spre folosinţă jandarmilor în baza unui protocol încheiat între Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

„Suntem fericiţi că ne-am mutat în casă nouă şi că de acum ne vom desfăşura activitatea într-un spaţiu mult mai modern şi mai primitor decât în cel în care am funcţionat. Cu sprijinul unor sponsori din zonă am reuşit să reabilităm acest imobil, am înlocuit toate ferestrele, am pus gresie şi faianţă în toate încăperile, practic am reuşit să modernizăm întreaga clădire şi să ne creăm condiţii deosebite de muncă. Spaţiile de aici sunt suficiente pentru toate compartimentele noastre, la fel pentru dispeceratul care funcţionează 24 de ore din 24, şi vreau să menţionez un lucru deosebit de important, acum dispunem şi de încălzire centrală, în comparaţie cu vechiul sediu, unde foloseam sobe de teracotă cu lemne. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au sprijinit şi să-i asigur pe cetăţenii municipiului Rădăuţi şi pe cei din zonă că lucrătorii Detaşamentul de Jandarmi Rădăuţi vor interveni de fiecare dată când va fi nevoie pentru apărarea legii, pentru liniştea şi siguranţa cetăţeanului”, a declarat comandantul Detaşamentului de Jandarmi Rădăuţi, căpitan Gheorghe Maruţeac.

La festivitatea prilejuită de inaugurarea noului sediu au participat reprezentanţi ai Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi, Poliţie, Poliţie de Frontieră, ISU, din administraţia judeţeană şi locală, oameni de afaceri, politicieni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Detaşamentul de Jandarmi Rădăuţi s-a mutat în casă nouă.
 Vizualizări articol: 1550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Detaşamentul de Jandarmi Rădăuţi s-a mutat în casă nouă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei