Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2011 - Anul XVI, nr. 67 (4665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal în trafic

L-a ameninţat cu o şurubelniţă pe cel care l-a „turnat” că este beat la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Adâncata este cercetat penal după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi după ce l-ar fi ameninţat cu o şurubelniţă pe un tânăr cu care a avut un conflict în trafic şi care a relatat poliţiei că era băut.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 17.30, printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112 oamenii legii de Postul de Poliţie Adâncata fiind sesizaţi că pe drumul public din comună se deplasează un şofer băut.

Poliţiştii au identificat un motoscuter, autoturismul vizat şi două persoane care se certau, respectiv şoferul, Gheorghe B., în vârstă de 39 de ani, din Adâncata, şi Sebastian S., un tânăr de 32 de ani domiciliat în Suceava, cel care se deplasa cu scuterul.  

Cu ocazia legitimării şi controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra şoferului o şurubelniţă cu care acesta l-ar fi ameninţat pe motoscuteristul cu care a avut un conflict în trafic. Acesta din urmă a relatat poliţiei că Gheorghe B. conducea un autoturism deşi era băut, fapt confirmat de verificarea cu etilotestul, care a arătat o concentraţie de 0,96 miligrame per litru alcool în aerul expirat.

Şoferul beat a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge şi ameninţare, urmând să se dispună procedural”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-a ameninţat cu o şurubelniţă pe cel care l-a „turnat” că este beat la volan.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
L-a ameninţat cu o şurubelniţă pe cel care l-a „turnat” că este beat la volan3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei