Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2011 - Anul XVI, nr. 20 (4618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Piedici

Lucrările de consolidare a zonei centrale, încetinite din cauza gerului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Programul de lucru al echipelor care se ocupă de consolidarea zonei centrale a municipiului Suceava ar putea fi prelungit chiar până la ora 22.00, când se va încălzi vremea, pentru a fi recuperate întârzierile din această perioadă.

Prezenţi la comandamentul de ieri dimineaţă de la sediul Primăriei Suceava, reprezentanţii firmei General Construct, care execută lucrările pregătitoare pentru parcările subterane, au anunţat că, din cauza gerului, staţiile de betoane au fost închise temporar, astfel că nu mai pot turna pilonii secanţi de stabilizare a terenului.

“La lucrările din Centru au apărut probleme din cauza frigului. Când sunt temperaturi de -5 grade Celsius nu se mai poate turna beton, mai ales că în lunca Sucevei, acolo unde este staţia de beton, temperaturile sunt cu 4-5 grade mai scăzute. Acum nu se mai poate turna beton, este prea frig, nu vrem să compromitem lucrările de acolo, iar în măsura în care vremea se va încălzi, vom extinde programul de lucru, în anumite limite, încât să nu-i deranjăm pe oamenii din zonă, dar, în acelaşi timp, să putem recupera întârzierile apărute”, a declarat primarul Ion Lungu, după discuţiile cu directorul tehnic al firmei General Construct, Doru Gheaţă.

Între timp, cele trei utilaje speciale vor continua lucrările de forare necesare realizării pilonilor secanţi, urmând ca atunci când vremea se va încălzi, accentul să fie pus pe turnarea betonului. Reprezentanţii constructorului s-au arătat dispuşi să prelungească programul de lucru chiar şi până la ora 22.00, dar nu mai mult, pentru a nu deranja familiile care locuiesc în zona centrală cu zgomotul de pe şantier.

Între timp au început lucrările de stabilizare a terenului şi la cea de-a doua parcare, situată între Casa de Cultură şi blocul IRE.

Şeful municipalităţii sucevene le-a cerut celor de la General Construct să facă dovada unei mobilizări exemplare atunci când vremea va permite efectuarea tuturor lucrărilor necesare, astfel încât etapa de consolidare a terenului să fie finalizată conform graficului, până la data de 1 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de consolidare a zonei centrale, încetinite din cauza gerului.
 Vizualizări articol: 1104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lucrările de consolidare a zonei centrale, încetinite din cauza gerului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei