Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 ian 2011 - Anul XVI, nr. 20 (4618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Lucrări blocate

Constructorii ISPA, acuzaţi de tulburare de posesie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lucrările ISPA din două zone ale Sucevei au fost sistate după ce firmele care le execută s-au trezit cu dosare penale, pentru tulburare de posesie.

Cele mai recente cazuri de acest fel s-au înregistrat în cartierul George Enescu, la lucrările de înlocuire a conductelor de apă potabilă, executate de TMUCB, precum şi în cartierul Burdujeni, la reţelele de canalizare din zona Bazelor, executate de firma Pfeiffer.

La comandamentul de ieri dimineaţă, reprezentanţii firmelor au cerut din nou sprijinul Primăriei Suceava pentru rezolvarea acestor situaţii şi deblocarea lucrărilor ISPA.

“Am mai avut probleme de acest gen şi până acum, dar am avut abilitatea de a le depăşi. Există o situaţie de blocaj la blocul de garsoniere 100 din cartierul George Enescu, unde lucrările ISPA vin executate pe terenul unui proprietar particular. Vom intra în această şedinţă de Consiliu Local cu un schimb de teren de 200 de mp, astfel încât să putem debloca desfăşurarea proiectului şi în acea zonă. O altă problemă a apărut în cartierul Burdujeni, în zona Bazelor, unde unii şi-au amintit că sunt proprietari pe teren după ce au fost făcute lucrări acolo şi au reclamat firma Pfeiffer la Poliţie pentru tulburare de posesie.

Urmează ca angajaţii primăriei să facă o identificare cadastrală şi dacă terenul este într-adevăr în posesia altcuiva, să găsim o cale amiabilă de a rezolva problema, prin despăgubirea proprietarilor, dar nu în orice condiţii”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Acesta a precizat că, în situaţiile de acest gen, apărute în ceilalţi ani, s-a mers fie pe varianta despăgubirii băneşti a proprietarilor de teren, fie pe un schimb de teren, unde a fost posibil, dar nu este exclusă nici varianta exproprierii, dacă pretenţiile proprietarilor sunt exagerate.

“Până la urmă este o lucrare de interes public şi se poate merge şi pe varianta exproprierii de interes public. Este o soluţie de instanţă, mai greoaie, de aceea încercăm să rezolvăm problemele mai întâi pe cale amiabilă”, a adăugat Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constructorii ISPA, acuzaţi de tulburare de posesie.
 Vizualizări articol: 2112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Constructorii ISPA, acuzaţi de tulburare de posesie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRIMAR PROST trimis de
(26 ian 2011, 11:10:49
CRETINULE. STII CE FAC CEI DE LA FIRMA PFEIFER? STAU IN AUSTRIA CU KUKU LA SOARE, CA LA NOI MUNCESC IN ANTREPRIZA TOT FIRME ROMANESTI ADUSE DE LA GALATI/BRAILA/TULCEA....SI CINE VINE SA MUNCEASCA PE DOI BANI...TOT FELU DE AMARATI FARA NICI O CALIFICARE....CARE ITI INTRA IN CURTE SI INCEP SA SAPE FARA SA ITI DEA NICI BUNA ZIUA.
DA-TI DEMISIA SOBOLANULE, STII FOARTE BINE CINE LUCREAZA SI CUM, NU TE MAI ASCUNDE DUPA REZOLVAREA PROBLEMELOR PE CALE AMIABILA..."DAR NU IN ORICE CONDITII"???? SAPA LA TINE LA PRELIPCA IN CURTE SI TRAGETI TEVI PE SUB CASA, IAR CAND ITI VINE INUNDATIA DIN CAUZA CA NECALIFICATUL A LIPIT PROST TEAVA ATUNCI SA FACI TU JACUZZI DE SOBOLANI PE PRPRIETATEA TA
2.   FIRMA LU PESTE trimis de
(26 ian 2011, 11:14:57
ACEASTA FIRMA A INCHIRIAT UTILAJE DE PESTE TOT SI A LIPIT ABTIBILDURI PE ELE CU NUMELE FIRMEI, CHIPURILE CE DESFASURARE DE FORTE LA NOI LA TARA LA SV...CUM S-A DAT ACEST CONTRACT OARE? ...TOATA LUMEA DOARME...SI IN FINAL NOI CARE MURIM AICI AVEM DE SUFERIT...NE BUCURAM DE 3 ARGINTI, DAR NU VEDEM PERSPECTIVA NEAGRA A VIITORULUI
3.   MOE pdl ! trimis de
(26 ian 2011, 20:41:21
bai prelipcane, dar nu cumva chiar tu i-ai angajat? ce tot indrugi minciuni, si incerci sa ascunzi `mişmaşurile` pe care le-ai facut?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei