Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 ian 2011 - Anul XVI, nr. 13 (4611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Multe rable

Străzile judeţului, împânzite de maşini ce au defecţiuni tehnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maşinile cu defecţiuni tehnice reprezintă o serioasă problemă la nivelul traficului din judeţului Suceava. Aceasta este concluzia care se poate desprinde din analiza de bilanţ pe anul 2010 a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, din care reiese că anul trecut, pentru defecţiuni tehnice, au fost retrase 1.521 de certificate de înmatriculare.

Maşini cu defecţiuni la sistemele de iluminare ori semnalizare, maşini care emiteau un grad de noxe peste limita admisă ori, în cazurile cele mai grave, vehicule cu probleme la sistemul de frânare, au fost trase pe dreapta în cadrul acţiunilor de control la care au participat agenţi ai Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava şi inspectori specializaţi de la Registrul Auto Român şi Autoritatea Rutieră.

Conform prevederilor legale, respectivii şoferi trebuie să-şi repare maşinile şi apoi să treacă de o inspecţie de specialitate, pentru a putea reveni în trafic. Poliţiştii de la „Circulaţie” atrag atenţia că deşi apar rareori printre cauzele care duc la producerea de accidente rutiere, defecţiunile tehnice sunt adesea factori decisivi în producerea acestora.   

Bilanţul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava arată că per total, în 2010, au fost constatate în trafic peste 1.000 de infracţiuni, de asemenea fiind aplicate 58.560 de sancţiuni contravenţionale. Poliţiştii au reţinut 2.498 de permise de conducere, la toate capitolele numărul abaterilor constatate fiind în creştere faţă de anul 2009. Aceste acţiuni intense de control sunt considerate imperios necesare, în condiţiile în care în ultimii ani numărul accidentelor a fost în creştere, şoferii şi, în general, toţi participanţii la trafic încălcând adesea flagrant regulile de circulaţie.

2010 este primul an în care s-a înregistrat o scădere a numărului de tragedii de pe şosele, iar obiectivul Poliţiei Rutiere este ca tendinţa de scădere să continue şi în 2011.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile judeţului, împânzite de maşini ce au defecţiuni tehnice.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Străzile judeţului, împânzite de maşini ce au defecţiuni tehnice5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 ian 2011, 07:52:01
la drumurile care sunt in Suceava este normal ca masina sa nu-ti mai corespunda normelor. Mai intai vorbiti despre starile tehnice ale drumurilor si dupa despre autoturisme.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei