Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 dec 2010 - Anul XV, nr. 306 (4597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă o lovitură

Cererea de eliberare condiţionată formulată de Severin Tcaciuc, respinsă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Severin Tcaciuc rămâne în continuare în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani după ce comisia de eliberări condiţionate a respins cererea depusă de afaceristul sucevean. „Cererea i-a fost respinsă deoarece nu a îndeplinit fracţia de pedeapsă care să-i permită eliberarea condiţionată. Dacă nu apar modificări spectaculoase în dosarele care-l privesc, la începutul lunii ianuarie va îndeplini condiţiile legale pentru eliberarea condiţionată”, a explicat comisarul Cristina Livadaru, director adjunct al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Botoşani.

Mai există totuşi o şansă pentru ca Severin Tcaciuc să-şi petreacă Revelionul acasă. Reprezentanţii Penitenciarului Botoşani au explicat că astăzi, Severin Tcaciuc va fi dus la Judecătoria Botoşani, unde va fi analizată cererea sa de eliberare condiţionată.

Nici la mijlocul acestei luni, afaceristul sucevean nu a avut mai mult noroc în tentativa de a ieşi de după gratii.

Tribunalul Botoşani a respins recursul formulat de Severin Tcaciuc împotriva unei sentinţe pronunţate de Judecătoria Botoşani încă din luna septembrie. La acea vreme, magistraţii au respins cererea de eliberare condiţionată formulată de Severin Tcaciuc, după ce au constatat că acesta trebuie să mai stea în puşcărie alte câteva luni. Din septembrie şi până acum, durata celei mai grele condamnări s-a redus până la doi ani şi şase luni. În baza acestor date, Severin Tcaciuc a sperat că Tribunalul Botoşani va ţine cont de ele şi va decide punerea sa în libertate, ceea ce nu s-a întâmplat.

Severin Tcaciuc este încarcerat la Botoşani din august 2009, când austriecii au acceptat cererile de extrădare formulate de statul român. El a suferit mai multe condamnări în România, pentru fapte diferite, respectiv ultraj, furt calificat şi mai multe infracţiuni de evaziune fiscală. Severin Tcaciuc a fost arestat în 2001 şi a stat în arest aproximativ jumătate de an. După punerea sa în libertate a reuşit să plece din ţară cu câteva minute înainte de a fi dat în consemn la frontiere, pe 28 februarie 2003, ceea ce a dus la demiterea conducerii Poliţiei Suceava de la acea vreme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cererea de eliberare condiţionată formulată de Severin Tcaciuc, respinsă.
 Vizualizări articol: 1581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cererea de eliberare condiţionată formulată de Severin Tcaciuc, respinsă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spuneti adevarul trimis de
(30 dec 2010, 14:53:03
Mai bine ati afla de cine depinde cu adevarat eliberarea lui Severin! Eu nu cred ca depinde de tribunalul Botosani! Tribunalul, pentru oameni importanti care au furat la greu , e doar de ochii lumii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei