Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 dec 2010 - Anul XV, nr. 304 (4595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Critici

Flutur, nemulţumit de primarii care au lăsat baltă evenimentele din programul „Crăciun în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, s-a arătat nemulţumit de atitudinea unor persoane implicate în proiectul „Crăciun în Bucovina” care, în loc să se ocupe de derularea în bune condiţii a evenimentelor din cadrul programului finanţat cu fonduri europene, şi-au luat liber în zilele de Crăciun şi au sărbătorit.

Flutur nu a dat exemple, însă a spus că este vorba atât de primarii unor localităţi, cât şi de unii angajaţi ai Consiliului Judeţean care nu şi-au dus la îndeplinire responsabilităţile. Şeful administraţiei judeţene a declarat că nu acceptă o astfel de atitudine şi a subliniat că în viitor le va cere în mod expres primarilor ca atunci când au evenimente să se dedice total acestora.

„În momentul în care organizezi ceva tu trebuie să laşi sărbătorile deoparte şi să te implici ca gazdă. Aşa cum acasă ai musafiri şi trebuie să-i serveşti, aşa trebuie să facem noi şi administraţiile locale. Din păcate nu toată lumea a înţeles acest lucru. Pe mulţi i-am găsit aşa, într-o stare de pauză, de sărbătoare. Or ei nu trebuie să sărbătorească dacă au musafiri. Când ne mai înhămăm la astfel de proiecte o să le cer în mod expres să se ocupe de ele pentru că m-am întâlnit cu această atitudine, din păcate, în unele zone. Oamenii erau liniştiţi, nu aveau nici treabă, iar unii erau de negăsit şi nu-i interesează de turistul care vine şi găseşte mizerie sau găseşte polei şi maşinile nu împrăştie nisip. Nu-i interesează când ei trebuiau să fie de serviciu. În această perioadă în care sunt evenimente nu trebuie noi să sărbătorim, noi trebuie să fim gazde”, a declarat Flutur. El a spus că pe viitor aşteaptă mai multă deschidere şi implicare din partea celor care răspund de derularea unor acţiuni la nivelul judeţului.

Flutur a ţinut să sublinieze că în unele localităţi, precum Gura Humorului sau Suceviţa, sute de oameni au fost prezenţi în zilele de Crăciun la evenimentele din cadrul programului „Crăciun în Bucovina”, iar la Mălini numărul lor a atins cifra de 2.000, mulţi veniţi din judeţele vecine.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, nemulţumit de primarii care au lăsat baltă evenimentele din programul „Crăciun în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 11 voturi
Flutur, nemulţumit de primarii care au lăsat baltă evenimentele din programul „Crăciun în Bucovina”3.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suparat? trimis de
(28 dec 2010, 20:51:35
Aberatii...doamnelor si domnilor! Ei iau banii si ii pun pe primari, grupuri, ansambluri s.a. ca vina sa inghete de frig iar marele proiect....cu sute de mii de euro nu le ofera nimic! ba mai vin si domnii de la CJ sa dea mari indicatii! Toti stiu ce trebuie facut, dar nu fac! asa ca ..supararea domnului nu isi are loc in contextul de fata! Doar baliverne....inghetate!
2.   Huooooooooooo trimis de
(28 dec 2010, 22:22:07
DOMNULE JUVETE...iar bati cimpii politicianiste..dar pina in anul 2010..cetatenii acestui judet nu au sarbatorit Craciunul ??
ai ajuns jivina portocalie care ai infiintat aceasta sarbatoare in acest colt de tara??
mai degraba ai tacea...domnule MARE PROIECT!!! SI IARTA-MA CA ITI SPUN....primarul nu este la cheremul tau tovarase Flutur...era liber si a facut ce a dorit?? nu am auzit vorbindu-se in media de nici un PRIMAR...si atunci....ce te zbirlesti..mai degranba ia niste clopotei si invata o uratura si dai mai departe!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei