Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 dec 2010 - Anul XV, nr. 304 (4595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şosele însângerate

Accidente cu patru morţi şi 16 răniţi, în Ajun şi în prima zi de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ajunul Crăciunului şi prima zi a marii sărbători creştine au adus foarte multe accidente pe şoselele judeţului, graba unor şoferi, în câteva cazuri coroborată şi cu alcoolul, ducând la evenimente rutiere cu consecinţe grave şi foarte grave. Pe lângă aceşti factori, condiţiile de deplasare, carosabilul acoperit cu mâzgă sau chiar polei în unele zone au contribuit şi acestea la producerea accidentelor. Deoarece de ieri a început şi să ningă abundent în judeţ, cuvântul de ordine printre şoferi ar trebui să fie prudenţa.

 

În afara cumplitei tragedii rutiere produsă pe DN 29 A, în satul Plopeni, sâmbătă dimineaţă, cu puţin înainte de ora 8.00, când patru oameni au murit, iar şoferul care a dat peste ei a fost rănit grav (accident prezentat pe larg pe larg în ediţia de astăzi a cotidianului nostru), din după-amiaza de Ajun şi până în seara primei zile de Crăciun, în judeţ s-au mai produs alte cinci accidente grave. În total, 16 persoane rănite şi patru decedate.

Şirul accidentelor a început vineri, în jurul orei 14.45, când pe DJ 208E, în comuna Forăşti, un şofer beat (Dumitru S., în vârstă de 38 de ani, din comuna Dolheşti) a accidentat-o grav pe Rariţa P., o localnică în vârstă de 80 de ani. Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,44 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, însă culpa pentru producerea accidentului îi aparţine în primul rând victimei, care, precizează poliţia, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura.

În seara de Ajun, la 21.45, un alt accident s-a produs pe DN 17A, în Horodnic de Sus. Poliţia precizează că Nicolaie H., un şofer în vârstă de 20 de ani, din comuna Marginea, a derapat în timp ce circula cu viteză pe carosabilul acoperit cu polei, scăpată de sub control maşina răsturnându-se în afara drumului.

Două tinere în vârstă de 16 ani, din Marginea, pasagere în maşină, au fost rănite.

 

Accident cu cinci răniţi, apoi încă unul cu şase

Din şirul accidentelor produse în Ajun şi în prima zi de Crăciun, mai trebuie amintite cele două petrecute în seara zilei de sâmbătă, unul în Câmpulung Moldovenesc şi unul în Suceava.

Mai întâi în jurul orei 20.30, pe strada Grigore Alexandru Ghica, în Suceava, s-a produs un accident soldat cu cinci răniţi. Din ancheta poliţiei rezultă că Vasile U., în vârstă de 60 de ani, din comuna Pătrăuţi, a virat spre strada Depoului fără a se asigura, lovindu-se de maşina condusă din sens opus de Mihăiţă B., în vârstă de 19 ani, din Marginea. Cei doi şoferi, precum şi trei pasageri din maşina ce se deplasa regulamentar, toţi minori, au fost răniţi. Unul dintre minori, în vârstă de 16 ani, a fost diagnosticat cu leziuni grave, având fractură de femur şi mai multe contuzii serioase. Trebuie spus că în cazul maşinii în care se aflau tinerii din Marginea există dubii cu privire la persoana care se afla la volan, în acest sens ancheta poliţiei continuând.           

O oră mai târziu, pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung, avea să se producă un accident similar, de această dată impactul soldându-se cu şase răniţi.

Georgel N., în vârstă de 35 de ani, localnic, a virat către stânga, pentru a intra pe un drum secundar, moment în care a intrat în coliziune cu un taxi, condus regulamentar din sens opus de localnicul Ionuţ P., în vârstă de 26 de ani. Câte trei persoane din fiecare maşină au fost rănite în urma impactului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu patru morţi şi 16 răniţi, în Ajun şi în prima zi de Crăciun.
 Vizualizări articol: 724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Accidente cu patru morţi şi 16 răniţi, în Ajun şi în prima zi de Crăciun3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei