Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 dec 2010 - Anul XV, nr. 300 (4591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezminţire

Accesul salvamontiştilor dorneni, permis pe pârtia Telescaun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul pârtiei Telescaun din Vatra Dornei, omul de afaceri Stelian Chiforescu, a negat ieri că ar fi luat decizia de a-i scoate pe cei de la Salvamont din acest perimetru. Chiforescu a declarat că ştie de existenţa unor tensiuni între cei de la Salvamont şi cei de la Jandarmeria Vatra Dornei, dar că aceste lupte nu-l privesc.

„Administraţia pârtiei nu a hotărât să scoată afară salvamontul. Dacă vor să asigure intervenţiile pe pârtie sunt bineveniţi, noi nu-i dăm afară, dar la următoarea afirmaţie mincinoasă a domnului Petrică Ariciuc (n.a. – şeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei), am să le interzic accesul pe pârtie. Probabil că domnul Ariciuc duce lipsă de publicitate şi de aici şi declaraţiile sale din ziar”, a spus Stelian Chiforescu.

Afirmaţiile omului de afaceri dornean vin după ce şeful Serviciului Salvamont Vatra Dornei a precizat că-şi retrage oamenii de pe pârtia Telescaun, în semn de protest faţă de restricţionarea accesului.

„Având în vedere comunicatul lucrătorilor instalaţiilor de telescaun şi babyschi, prin care membrilor voluntari salvamont le-a fost restricţionat accesul pe pârtia Telescaun, începând de astăzi (n.a. – duminică), 19 decembrie, ora 12.30, formaţia Salvamont Vatra Dornei se va retrage de pe această pârtie până la reglementarea situaţiei cu administratorii pârtiei de schi şi a instalaţiei, pârtia fiind domeniu privat. Este de neînţeles atitudinea administratorilor pârtiei, care au ales această cale”, este declaraţia oferită duminică, pentru ziarul „Monitorul de Suceava”, de Petrică Ariciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accesul salvamontiştilor dorneni, permis pe pârtia Telescaun.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Accesul salvamontiştilor dorneni, permis pe pârtia Telescaun1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha,Ha Ha, trimis de
(21 dec 2010, 18:18:32
Probabil domnul Ariciuc in somnul dumnealui nu mai face diferenta intre realitate si alte alea.Publicitatea e mai ieftina cand arunci cu noroi,dar publicitatea trece ,noroiul ramane se usuca si cade in cap cand te astepti mai putin.
Putina decenta d-le Ariciuccccccccc
2.   ... trimis de
(21 dec 2010, 22:25:13
Acestea sunt urmarile comentariilor lui Ariciuc la adresa lui Flutur. O stie toata lumea, dar nimeni nu o spune, pentru ca le este FRICA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei