Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 nov 2010 - Anul XV, nr. 274 (4565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Din lac în puţ

Cannabis, în maşina unuia dintre arestaţii în ultimul grup coordonat de „Ion Petrişor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Unul dintre indivizii din reţeaua de contrabandişti de ţigări condusă de Paul Iova, zis „Ion Petrişor”, eliberat miercuri după-amiază de Curtea de Apel Suceava, s-a şi întors deja după gratii. Este vorba de Alexandru Nagy, de 51 de ani, din Turda, care este acuzat că a introdus ilegal în România peste un kilogram de cannabis. Marfa interzisă a fost descoperită în maşina lui Adrian Eftin Dumitru, de 51 de ani, din Sighişoara, un alt individ care fusese arestat în acelaşi dosar şi eliberat împreună cu Nagy.

Coletul cu 1,141 kg de cannabis a apărut în urma percheziţiei pe care poliţiştii de la Crimă Organizată au efectuat-o acum două zile. Trebuie precizat însă că maşina se afla în custodia anchetatorilor suceveni încă de pe 12 noiembrie, când Dumitru şi Nagy au fost reţinuţi în dosarul privind contrabanda cu ţigări.

„La data de 12 noiembrie 2010, Alexandru Nagy a introdus pe teritoriul României, venind din Grecia, cantitatea de 1,141 kg de fragmente vegetale (canabis). Acesta a depus în autoturismul marca Volkswagen Golf cu numărul de înmatriculare MS-59-DAE, (aparţinând coinculpatului Dumitru Adrian Eftin), odată cu bagajele personale, şi o sacoşă conţinând (ambalată) cantitatea de 1,141 kg de fragmente vegetale (canabis) descoperite cu ocazia efectuării percheziţiei asupra autoturismului”, se arată într-un comunicat al DIICOT Suceava.

Pe numele lui Alexandru Nagy a fost emisă ieri după-amiază o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi acesta va fi dus la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă. Nagy este acuzat de introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

 

Nagy şi Dumitru fuseseră eliberaţi miercuri seară

Alexandru Nagy şi Adrian Eftin Dumitru au fost arestaţi sâmbăta trecută de Tribunalul Suceava pentru complicitate la contrabandă cu ţigări. Procurorii DIICOT Suceava au stabilit că cei doi au avut un rol important în transportul ţigărilor aduse ilegal din Moldova şi Ucraina şi care urmau să alimenteze piaţa neagră din Bucureşti. Mai exact, Nagy şi Dumitru ar fi avut rolul de a asigura transportul mărfii, pe post de antemergători.

Cei doi nu au stat prea mult după gratii, pentru că miercuri, cu ocazia recursului care s-a judecat la Curtea de Apel Suceava, magistraţii au decis că pot pleca acasă, fără nici un fel de interdicţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cannabis, în maşina unuia dintre arestaţii în ultimul grup coordonat de „Ion Petrişor”.
 Vizualizări articol: 2391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Cannabis, în maşina unuia dintre arestaţii în ultimul grup coordonat de „Ion Petrişor”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei