Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 nov 2010 - Anul XV, nr. 273 (4564)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean şi-a vândut reţeaua de televiziune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Televiziunea Rădăuţi, unul dintre operatorii de televiziune prin cablu din municipiul Rădăuţi, nu mai aparţine primarului localităţii, Aurel Olărean. TV Rădăuţi SRL, societate comercială înregistrată la Registrul Comerţului în februarie 2005, cu un capital social de 200 de lei şi care are ca profil activităţi de difuzare a programelor de televiziune, şi-a schimbat din această săptămână proprietarul.

Dacă televiziunea rădăuţeană a aparţinut până acum familiei primarului în exerciţiu, din această săptămână TV Rădăuţi a trecut în proprietatea operatorului RCS&RDS, potrivit unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Tranzacţia făcută de primarul Aurel Olărean, tranzacţie făcută contra sumei de un milion de euro, potrivit aceloraşi surse, a stârnit mai multe „frământări” în rândurile celor implicaţi în viaţa politică locală, ştiindu-se că TV Rădăuţi a avut un rol important în timpul campaniei electorale din 2008, an când Olărean a câştigat fotoliul de primar, şi în condiţiile în care au mai rămas circa 18 luni până la alegerile locale viitoare.

Nu am putut afla dacă Olărean a înstrăinat şi studioul de producţie şi dacă noul proprietar va difuza în continuare producţiile locale, însă trebuie reamintit că singurul post de radio din municipiu aparţine tot familiei Olărean.

RCS&RDS este o companie românescă rezultată în urma fuziunii, în august 2005, între România Cable Systems şi România Data Systems. Compania are peste 90 de puncte de lucru în România, Ungaria şi Slovacia. Peste un milion de clienţi beneficiază de serviciile de televiziune prin cablu si satelit, iar peste 150.000 de companii folosesc serviciile de internet, transmisii de date si telefonie fixă oferite de RCS&RDS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean şi-a vândut reţeaua de televiziune.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Primarul Olărean şi-a vândut reţeaua de televiziune4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei