Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2010 - Anul XV, nr. 248 (4539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 21 – 27 octombrie

Joi, 21 octombrie

Concert extraordinar la Dom Polski

Centrul Cultural American, Uniunea Polonezilor din România şi Centrul Cultural Bucovina prezintă în concert extraordinar, joi, 21 octombrie a.c., la ora 20:00, în Sala Dom Polski din municipiul Suceava, Cvartetul de clarinete şi Ansamblul „The Wings of Dixie”, din cadrul Orchestrei Forţelor Aeriene Americane staţionate în Europa. Intrarea este liberă.

 

„In memoriam Dinu Lipatti”

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” organizează, în intervalul 20 octombrie - 20 noiembrie a.c., Expoziţia de carte „In memoriam Dinu Lipatti”. Expoziţia marchează împlinirea în această toamnă a 60 de ani de la ultimul concert pe care celebrul pianist român Dinu Lipatti l-a susţinut în estul Franţei, la Besançon. Dinu Lipatti, care s-a născut la data de 19 martie 1917 la Bucureşti s-a stins, după o boală neiertătoare, în plină tinereţe creatoare, la 2 decembrie 1950, la Geneva.Bibliotecile româneşti posedă câteva volume reprezentative referitoare la Dinu Lipatti. La expoziţia de carte de la Biblioteca Bucovinei sunt expuse 14 volume.

 

Expoziţia de design, la City Gallery

Daniel Strugariu şi Cristina Andriuc au absolvit Facultatea de Artă din Cluj, secţia Design, iar Natalia Andronic este absolventă a Facultăţii de Artă din Iaşi, secţia Design. Cei trei expozanţi, foşti elevi ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, colegi în aceeaşi clasă de artă plastică, prezintă pe simeze, la City Gallery,lucrări din sfera designului de obiect, ambiental şi grafic design.

Expoziţia se doreşte a fi o prezentare a preocupărilor tinerilor designeri în trei domenii din marea zonă de aplicabilitate a designului şi un dialog între expozanţi şi cei interesaţi de design (în special elevii).

 

Cupa Toamnei la Şah - Alexandria Librării

În perioada 29-31 octombrie 2010, Alexandria Librării împreună cu Shopping City Suceava organizează cea de-a doua ediţie a concursului Cupa Toamnei la Şah – Alexandria Librării 2010. Copiii cu vârste cuprinse între 8-16 ani se pot înscrie în librăria Alexandria din Shopping City Suceava până la data de 28 octombrie 2010. Jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu pe suprafaţă mare de joc: 3 x 3 metri. Semifinalele, finalele precum şi festivitatea de premiere vor avea loc duminică, 31 octombrie 2010. Primii trei clasaţi vor fi premiaţi cu cărţi oferite de partenerii Alexandria Librării: editurile Girasol, Rao, Corint Junior, Universul Juridic şi Neverland. Câştigătorul ediţiei precedente este Mirăuţă Marius din Suceava. Desfăşurarea concursului “Cupa toamnei la Şah”: 13 - 28 octombrie 2010: înscrierea participanţilor; 28 - 30 octombrie 2010 fazele preliminare; 31 octombrie 2010 etapele finale, acordarea premiilor.

 

Romanian Retro Party

La Padrino, Romanian Retro Party. Petrecem cu cele mai tari hit-uri româneşti ale anilor “90, Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Dacă e joi, e seara studenţească cu reducere de 20 % după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859.

 

“Festivalul ofertelor spectaculoase” la Auchan

“Festivalul ofertelor spectaculoase” la Auchan! În perioada 19 octombrie – 2 noiembrie, hipermarketul din Iulius Mall Suceava pune la dispoziţie peste 500 produse cu preţuri promoţionale. Timp de 15 zile, clienţii îşi vor umple cărucioarele cu preparate din carne, lactate, dulciuri, articole de îngrijire personală şi menaj, îmbrăcăminte, electronice, electrocasnice, cărţi şi jucării, toate la oferte greu de refuzat! Cumpărătorii vor avea parte de surprize şi vor beneficia de reduceri de până la 50%, dar şi de produse cadou la fiecare achiziţie. Campania promoţională se va desfăşura pe aleea centrală din Auchan.

 

Târg de Obiecte Handmade

Târg de Obiecte Handmade– Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în casă şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 22 şi 24 octombrie, parterul centrului comercial va fi împodobit cu standuri pline cu produsele şic, menite să ne facă unici, care aparţin nu doar artizanilor din Bucovina, dar şi din ţară.

 

Glowstick party

Club Hollywood te aşteaptă joi, 21 octombrie şi sâmbătă, 23 octombrie, la Glowstick party! Te aşteaptă o mulţime de shoturi şi premii oferite din partea casei, o muzică de calitate, animatoare profesioniste şi desigur, multă distracţie!

Nu rata cea mai tare distracţie! Rezervări: 0755 571 749.

 

A.S.U.S. October Fiesta

Program special dedicat studenţilor unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava. Barmanii v-au pregătit o serie de shot-uri şi cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional!

Super ofertă la tequila 3 lei shot-ul! Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

Expoziţie de fotografie de nuntă la Galleria Suceava

Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie "Nuanţe de moment". În cadrul expoziţiei vor fi prezentate o serie de fotografii de nuntă realizate de-a lungul anilor de studioul de fotografie sucevean Deluxe Photography. Expoziţia poate fi vizitată gratuit cadrul spaţiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava vă invită în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).

Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

„China, impresii de călătorie”

„China, impresii de călătorie” – expoziţia de fotografie iscălită de Liviana Pânzaru va sta pe simeze la etajul Iulius Mall până pe 24 octombrie 2010. Partenerii acestui eveniment sunt Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina, filiala Suceava a Asociaţiei de Prietenie România – Republica Populară Chineză şi Asociaţia Culturală „Alianţa Pro Bucovina”.

 

Câştigă un look de milioane la Iulius Mall!

Câştigă un look de milioane la Iulius Mall! – Până pe24 octombrie, la cumpărături de 70 lei poţi avea hainele la care visezi sau premii instant. Trei ţinute de damă sau bărbăteşti şi 100 de cosmetice Avon se câştigă zilnic pe taloane răzuibile. Doar la Iulius Mall, poţi avea un look-ul de milioane cu câţiva lei!
 

 

Vineri, 22 octombrie

Latino party

La Padrino, Latino party. Lasă-te purtat de ritmurile latino alături de DJ Verony. Toata lumea va primi shot-uri de la barmanii noştri. Rezervări 0742 365 859. Restaurant Padrino - 0330 112116 www.restaurantpadrino.ro.

 

Stunt Car Show la Iulius Mall!

Stunt Car Show la Iulius Mall! – Spectacolul cu maşini care a uimit Germania şi Ungaria vine în week-end la Iulius Mall Suceava! Între 22 – 24 octombrie 2010, show-ul live intitulat “Stunt Cars & Monster Truck” va face senzaţie în parcarea centrului comercial. Vineri, de la ora 17:30, sâmbătă şi duminică de la orele 16:00, la Iulius Mall se vor face salturi peste 5 maşini parcate, acrobaţii pe două roţi, treceri printr-un zid de foc, iar Monster Truck-urile vor strivi sub propriile greutăţi autovehicule. În plus, doamnele şi domnişoarele din public vor fi invitate de cascadori să urce în uriaşele maşini. Organizatorii promit şi alte surprize plăcute.

 

Sâmbătă, 23 octombrie

Night Music Strike

Echipa Night Music, din cadrul Asociaţiei Youth Can Do It, vă invită în Bowling Strikers Club, la o seară dedicată muzicii electronice: Night Music Strike #1

Premii peste premii şi băutură din partea casei. Primele 20 de fete care vin până la ora 23:00 primesc câte un cocteil gratis. Iar după ora 02:00, cei care consumă de minim 20 lei primesc premii prin tragere la sorţi. Totul în ritmuri house şi trance, de care se vor ocupa Shadow (nightmusic.ro/shadow) şi Tesla System (nightmusic.ro/teslasystem).

Intrarea este liberă începând cu ora 22:00.

 

Dj Killer, Office`s Club

La Office`s Club, vine Dj Killer cu multă de muzică bună. Te aşteaptă şi barmanii care vor da o grămadă de shot-uri din partea casei. 0330 112 116.

 

Club Life cu Dj Cioco, la Babylon

Raiul coboară pe pământ în cadrul programului Club Life by Dj Cioco! Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco, un super joc de lumini special pregătit pentru acest program şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. În weekend continuă şi super oferte la whisky şi vodka! Rezervări şi informaţii la  0758 536 725

 

Cupa Şcolilor Generale la Fotbal

Cupa Şcolilor Generale la Fotbal, la Iulius Mall, terenul Quartz! Prichindeii din clasele I-IV se vor întrece la fotbal, iar probele eliminatorii încep la ora 10. Organizatori: Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

 

“Night Music Strike”

“Night Music Strike”: distracţie, muzică electronică, premii! Toate în Bowling Strikers Club, de laora 22:00, cu intrare gratuită. Primele 20 de domnişoare care ajung la petrecere până la ora 23:00, primesc gratuit un cocteil. Până la ora 2:00, organizatorii pun în joc numeroase premii. House and Trance Music: DJ Shadow şi Tesla System. Bowling Strikers Club are petrecerea cu cea mai bună muzică!

 

Teatru pentru copii, sâmbăta, la Galleria Suceava

De la ora 11:30, Compania de Teatru pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘Povestea unui om leneş’.

 

 

Duminică, 24 octombrie

Teatru de păpuşi “Puppet”– Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall la KidsLand, duminică, 24 octombrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

 

Marţi, 26 octombrie

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti! – În fiecare marţi,de laora 17:30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă…5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei