Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2010 - Anul XV, nr. 248 (4539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recurs respins

Tânărul de 17 ani care a dat cu maşina peste un copilaş şi bona acestuia rămâne arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iustin Iulian Scutaru, tânărul în vârstă de 17 ani care a furat trei maşini, a alimentat fără să plătească şi a accidentat un copilaş şi pe bona acestuia rămâne după gratii. Recursul formulat de minorul originar din Fălticeni a fost respins ieri de judecătorii Tribunalului Suceava. Magistraţii au decis că Scutaru prezintă pericol pentru ordinea publică şi, în consecinţă, au menţinut starea de arest preventiv până la începutul lunii viitoare.

Toate faptele de care este acuzat tânărul s-au petrecut într-un interval de doar câteva zile. Mai întâi, Scutaru a furat un Ford Mondeo parcat pe o stradă din municipiul Roman, judeţul Neamţ. După ce a abandonat această maşină, tânărul teribilist şi inconştient a mai furat un BMW 520 şi un Peugeot 307, ambele de la proprietari din municipiul Fălticeni, unul dintre aceştia fiind Wiki Laliţei, fostul proprietar al celebrului club Wiki.

La volanul autoturismului Peugeot, Iustin Iulian Scutaru avea să comită o faptă care a şocat opinia publică atât din Iaşi, cât şi din Suceava. La o trecere de pietoni monitorizată video, o bătrână în vârstă de 60 de ani, bonă a unui copilaş de doi ani, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii. Un autobuz care circula pe banda întâi a oprit, dându-i prioritate, ceea ce nu s-a mai întâmplat şi în cazul maşinii conduse de fălticenean. Peugeot-ul condus de Scutaru venea cu viteză pe banda a doua şi le-a lovit în plin pe cele două persoane. În urma impactului violent, femeia a fost aruncată câţiva metri şi a ajuns în stare gravă la spital. Căruciorul cu bebeluşul s-a răsturnat, dar băieţelul a scăpat teafăr ca prin minune. Suceveanul a fugit de la locul accidentului, dar după mai puţin de 24 de ore a fost prins.

„A doua zi după producerea accidentului, maşina implicată a fost identificată în judeţul Neamţ, iar la volanul acesteia a fost identificat un tânăr de 17 ani, care nu are permis de conducere. Urmează ca anchetatorii ieşeni să probeze în sarcina acestuia comiterea infracţiunii de vătămare corporală, părăsirea locului faptei şi conducerea autovehiculului fără permis", a afirmat subcomisarul Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul de 17 ani care a dat cu maşina peste un copilaş şi bona acestuia rămâne arestat.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tânărul de 17 ani care a dat cu maşina peste un copilaş şi bona acestuia rămâne arestat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doar 17 ani... trimis de
(21 oct 2010, 11:08:40
Incredibil.
2.   ! trimis de
(21 oct 2010, 11:39:27
minim 20 de ridicat sapunul la Botosani pentru acest NIMIC al societatii !
3.   Adresa trimis de
(21 oct 2010, 15:56:37
o adresă..... ceva ,să avem grijă de şmecheraş... chiar dacă ne deplasăm la domiciliul clientului ...tipul merită deranjul ... pentru bebeluş nu ptr. altceva...când venim în ţară dacă nu este ascuns îl vom vizita...
4.   Da.... trimis de
(22 oct 2010, 09:44:35
nu cred ca-l ve-ti prinde prea devreme,ar fi bine s-o faceti,dar...nu mai e timp.cel putin asta as dori eu.sa putrezeasca in puscarie !asta sa-i fie soarta.prea mult teribilism la o varsta asa de mica.doar asa se pot rezolva problemele astea.construim gratis puscarii, doar sa stim ca avem copiii in siguranta!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei