Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2010 - Anul XV, nr. 248 (4539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare în familie

Poliţist acuzat de mărturie mincinoasă, iar fratele acestuia de tentativă de omor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul din Fălticeni acuzat că a înjunghiat de mai multe ori un individ, pentru a-şi răzbuna fratele, agent de poliţie, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, iar poliţistul implicat în acest caz va da cu subsemnatul la Parchet, pentru mărturie mincinoasă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, la începutul acestei săptămâni, Ionuţ Cătălin Burţilă (26 de ani) a fost dat pe mâna judecătorilor atât pentru tentativă de omor, cât şi pentru port fără drept al cuţitului.

Fapta pentru care este acuzat inculpatul s-a petrecut în noaptea de 7/8 august a.c., atunci când acesta ar fi purtat un cuţit asupra sa în locuri publice, cuţit cu care l-ar fi înjunghiat ulterior, de mai multe ori, pe un  tânăr din Fălticeni, Marius Ionuţ Lucan (20 de ani).

„Prin acţiunile sale, inculpatul a încercat să-l răzbune pe fratele său, care a fost agresat în cursul aceleiaşi zile de către partea vătămată, din probatoriul administrat rezultând că acesta, având asupra sa un cuţit, a ameninţat mai multe persoane în zona terasei non-stop <Thales> din municipiul Fălticeni, după care a pornit cu maşina în căutarea agresorului fratelui său, iar în momentul în care l-a găsit pe acesta, cu acelaşi cuţit, i-a provocat mai multe leziuni”, se arată în comunicatul remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Poliţistul şi alţi trei martori, acuzaţi că au dat declaraţii mincinoase

Victima, Marius Ionuţ Lucan, a avut nevoie de 23-24 de zile de îngrijiri medicale, iar potrivit medicilor, viaţa i-a fost pusă în pericol.

Dacă iniţial, de pe pat de spital, tânărul înjunghiat povestea cum a fost atacat cu cuţitul de către inculpat, ulterior el a revenit asupra declaraţiilor şi a susţinut că s-a tăiat singur.

Aceeaşi variantă a susţinut-o şi tânărul acuzat de tentativă de omor.

„Deşi pe parcursul cercetărilor atât partea vătămată, cât şi inculpatul au încercat să ascundă detalii ale incidentului ce a avut loc în dimineaţa zilei de 08.08.2010, din întreg probatoriul administrat a rezultat faptul că inculpatul a acţionat cu intenţie în agresarea victimei”, precizează anchetatorii în comunicatul oficial.

Surse judiciare ne-au mărturisit că nu a scăpat de dosar penal nici fratele inculpatului, Andrei Burţilă, ajutor şef de post în comuna Drăguşeni. Faţă de acesta, precum şi alţi trei tineri din Fălticeni, procurorii anchetatori au dispus disjungerea cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.

Agentul de poliţie este acuzat că a dat declaraţii mincinoase în faţa procurorilor, pentru a-şi scăpa fratele de acuzaţia de tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist acuzat de mărturie mincinoasă, iar fratele acestuia de tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 4120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Poliţist acuzat de mărturie mincinoasă, iar fratele acestuia de tentativă de omor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari insa nu si pentru parchetul falticeni trimis de
(21 oct 2010, 12:10:52
spun acest lucru pentru ca sa dat la dos un dosar in care fiul primarului de la preutesti anita adrian acuzat de viol de o tanara din zona netandu-se cont de probele adn cel inculpau pe acesta in legatura reprezentantul parchetului cu comandantul politiei au musamalizat cazul,de ce insasi sotia comandantului este angajata subordonata primarului si legaturile continua,domnilor de la monitorul daca sunteti impartiali anchetati si acest caz
2.   Lucan trimis de
(21 oct 2010, 17:24:39
Eu unul cand privesc fotografia pe care ati afisat-o, deja vad un om atat de "NEVINOVAT si de pur ca un ingeras", voi cei din Falticeni care il vedeti toata ziua pe strazi si il cunoasteti nu sunteti de aceeasi parere cu mine ?

P.S. Hai ca deja mor de raslaughing
3.   POPSECU trimis de
(21 oct 2010, 18:56:34
Mai buba! Te lauzi cu cele doi clase cari li ai? Vaca analfabeta care este...
4.   Obreja trimis de
(21 oct 2010, 19:02:16
ALO!D.N.A.-UL!ASTAZI A AVUT LOC LA RADAUTI EXAMEN AUTO.AVETI IDEE CU CATI BANI A PLECAT ACASA D-NUL OBREJA?CHIAR NIMENI NU-I VINE DE HAC?
5.   Ba a inebunit lumea...!! trimis de
(22 oct 2010, 09:47:15
ce ratat e asta si cati ai iau apararea...!!!un infractor asta e.cascati ochii bine inainte de a apara!trecutul lui spune multe despre ce fel de om e
6.   Suntetzi nebuni trimis de
(23 oct 2010, 12:21:51
cum dracu sa spunetzi ca asta e nevinovat il stie toata lumea din oras are 60 de dosare la politie terorizeaza lumea in flt bn ia facut trebuia mai rau s abage cutitu in el mm lui...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei