Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2010 - Anul XV, nr. 248 (4539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Pronostic

Flutur, despre moţiune: „Nu trece!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, ieri, că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, PC şi PNL nu are nici o şansă să fie votată în Parlament. „Nu trece! Oamenii noştri sunt responsabili, ştiu foarte bine ce au de făcut”, a declarat, ieri, ferm, Gheorghe Flutur, arătându-se convins că nici unul dintre colegii săi democrat-liberali nu vor vota moţiunea alături de opoziţie.

Liderul PD-L a explicat că moţiunea opoziţiei este fără obiect deoarece este o perioadă grea, în care Guvernul face ce trebuie „ca să fie bine”, cândva, chiar dacă acum „uneori este şi nepopular, este şi dureros”. În opinia lui Flutur, social-democraţii şi liberalii vor să acceadă la guvernare doar de dragul puterii, nu pentru că ar avea cu adevărat soluţii pentru ameliorarea traiului populaţiei. Mai mult, Gheorghe Flutur i-a calificat ca „penibili” pe reprezentanţii PSD Suceava şi le-a recomandat jocul cu plastilină.

„Este o perioadă grea, însă mie mi se pare că actuala opoziţie şi în special PSD prea şi-a făcut un program de guvernare doar aşa, ca să vină la putere, fără nici un fel de soluţii. Doar că vrea Ponta să ajungă la putere. I-am văzut şi pe cei de la Suceava spunând că au vorbit cu doi parlamentari. Poate din Ucraina, poate din altă parte... Ba i-au cerut lui Ponta să-i scape de Flutur. Erau penibili, i-am văzut pe la televizor. Dacă asta este lupta politică... atunci trebuie să le mai luăm un pachet de plastilină”, a afirmat Flutur.

 

PD-L promite „un final fericit”

Acesta a mai spus că, în ciuda crizei financiare, „sunt lucruri începute care vor avea efect pozitiv pentru această ţară, pentru oameni”, respectiv investiţii în drumuri, săli de sport, cămine culturale, apă - canal şi că, cel puţin în judeţul Suceava, nu există localitate care să nu aibă cel puţin un proiect de investiţii în derulare.

„Sigur că până la urmă toate se măsoară în bunăstare şi ca să ajungi acolo sunt lucruri pe care nici Guvernul nu şi le-a dorit să le facă şi care sunt dureroase. Trebuie explicat oamenilor că pentru a ajunge la un final fericit, pozitiv, e uneori nevoie să treci şi prin măsuri mai puţin populare”, a arătat Flutur.

Întrebat ce face statul pentru cei care nu au cu ce să supravieţuiască până la fericitul final promis, liderul PD-L a spus că pachetul de măsuri sociale trebuie să funcţioneze pentru cei care au nevoie şi că trebuie făcute toate eforturile pentru a veni tranşele de bani de la FMI, „să poţi să ai stabilitate, să se poată face plata la timp a pensiilor”.

„Se exagerează prea mult de către opoziţie şi de către o parte din media, care prezintă doar apocaliptic totul şi ştim de ce şi din ce motive. Greul îl ducem spunând oamenilor care este situaţia şi că luăm nişte măsuri care să ne ducă la bine”, a mai afirmat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, despre moţiune: „Nu trece!”.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, despre moţiune: „Nu trece!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Responsabili??? trimis de
(21 oct 2010, 12:45:43
"..oamenii nostri sunt responsabili"...asa a spus?? incredibil! dupa votul de ieri cand nici macar unul dintre rusinea asta de parlamentari nu au stiu ce a votat, mai poate veni Flutur cu o asemenea apreciere la adresa lor?? Responsabili?! Niste IRESPONSABILI! O masa de manevra in slujba dictatorului. Niste oi care nu gandesc cu propria lor minte. Rusine si mare dezamagire, mai ales din partea unora dintre parlamentarii astia lamentabili care se considera elita natiei noastre si care nu mai au pic de rusine. Unii mai au tupeul sa mearga pe strada cu capul sus... Ba chiar la tot felul de intalniri simandicoase pe la ambasade, in timp ce invatatoarea in greva foamei se stinge in fiecare zi in numele dreptatii. Rusine sa le fie "responsabililor"...!
2.   Urata-i politica asta! trimis de
(21 oct 2010, 13:03:35
Dupa ce timp de 6 ani "s-au construi" numai certuri,"scandaluri si intrigi, acum dintr-o data apar dezvoltarea si se amesteca totul camine culturale, sali de sport, patinoare, drumuri, case pentru pentru specialist si tot asa, totul de-a valma. De ce nu sunt prioritizate aceste investitii ce se fac, in primul rand cele ce contribuie la obtinerea de valoare adaugata si cele absolut strict necesare si abia dupa aia celelalte, in ordine. Daca ar da politicienii din banii lor, nu m-ar interesa, dar atata timp cat sunt banii contribuabililor, ma intereseaza in cel mai inalt grad sa se termine odata cu populismul asta gretos. Ma intreb mereu in ultimul timp fata de aiureala cu care se cheltuie banul public, cum ar arat tra noastra, inclusiv judetul, daca n-ar fi fondurile europene nerambursabile? Vom vedea si cu cat vor fi indatorati urmasii nostri.
3.   Am scris in graba trimis de
(21 oct 2010, 13:14:10
Pur si simplu revoltat de ceea ce vad si aud mereu de o vreme incoace, am scris in graba comentariul anterior si am facut mai multe greseli de scriere. Imi cer iertare pentru acestea dar pentru ton, nu, intrucat este dezgustator sa vezi la fiecare pas ca ceea ce este clar atributiune de serviciu a celor alesi, se transforma printr-un sistem de propaganda tipic iepocii Ceausescu numai in marete realizari! Repet inca odata, stimati tovarasi alesi: daca ar fi pe banii dvs. proprii, nu m-ar interesa, dar aici, acum , sunteti administratorii banului public si atat! Toti sunteti muritori, nu dumnezei, si mai lasati-ne in pace cu modul asta gretos de propaganda! Nu cumva vreti sa puneti si lozinci?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei