Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De Crăciun

Mocăniţa din Moldoviţa va fi montată în Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mocăniţa din Moldoviţa va fi montată iarna aceasta în oraşul Gura Humorului. Este vorba despre aceeaşi mocăniţă care în urmă cu doi ani a fost adusă în centrul municipiului Suceava, în cadrul proiectului „Crăciun în Bucovina”.

Potrivit proiectului de anul acesta al Consiliului Judeţean pentru „Crăciun în Bucovina”, mocăniţa ar urma să fie montată în zona Voroneţ, pe un traseu de aproximativ doi kilometri. Turiştii vor avea posibilitatea să se plimbe cu mocăniţa din apropierea podului de peste pârâul Voroneţ şi până la baza pârtiei care a fost inaugurată anul trecut în Gura Humorului.

Valoarea totală a proiectului „Crăciun în Bucovina” de anul acesta va fi de aproximativ 145.000 de euro, pentru care Consiliul Judeţean Suceava a obţinut deja finanţarea europeană. Din suma totală, administraţia judeţeană va avea de acoperit un procent de 2%.

Pe lângă mocăniţa din Gura Humorului, proiectul mai cuprinde şi organizarea unui Târg de Crăciun în Suceava, precum şi acţiunile „Colindă în Bucovina” şi „Ură în Bucovina”, acesta urmând să se desfăşoare în mai multe localităţi ale judeţului. Consiliul Judeţean va organiza şi un festival al măştilor, care va avea loc la Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocăniţa din Moldoviţa va fi montată în Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
Mocăniţa din Moldoviţa va fi montată în Gura Humorului4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 5 oct 2010, 13:22:09
Felicitari!!!! Inca ceva frumos in Gura Humorului. Incetul cu incetul Humorul se transforma intr-o mica bijuterie... chiar asfaltata.
2.   Mocanita trimis de
( 5 oct 2010, 13:37:04
Ca parere personala, acest trenulet ar fi interesant sa ramana pentru totdeauna pe acel traseu de la Gura Humorului, pentru pitorescul sau. Denumirea de Mocanita e improprie locului, dar denumiri se gasesc.
3.   Ura ? trimis de
( 5 oct 2010, 18:42:04
„Ura in Bucovina” ... suna ca foamea. "Uratura in Bucovina" poate era mai inspirat. Substantivul e cel care vine primul pe limba si e nasol.
4.   ... trimis de
( 5 oct 2010, 19:46:09
lol @ „Ură în Bucovina” ...
ÚRĂ1, (rar) uri, s. f. Sentiment puternic, nestăpânit, de dușmănie față de cineva sau de ceva. – Din urî (derivat regresiv).
Sursa: DEX '98

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei