Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Donţu consideră că, la Suceava, „PD-L şi-a făcut curaj prin terapie de grup”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, a catalogat reuniunea democrat-liberalilor de duminică, de la Suceava, ca fiind „o adunare în haită în jurul prăzii”. Donţu a explicat că prada o reprezintă contractele cu statul pentru clientela portocalie. „În condiţiile în care se sinucid oameni răpuşi de datorii,  în condiţiile în care 252 de români zilnic nu-şi pot plăti ratele la bancă, în condiţiile în care 800 de români sunt concediaţi zilnic, în timp ce 300.000 de firme sunt afectate de deciziile luate de Guvern, la Suceava, duminică, a venit circul”, a spus Donţu.

 

„Conferinţa de alegeri de la Suceava a adoptat parandărătul ca siglă a partidului”

Conferinţa de alegeri a PD-L Suceava, în opinia lui Donţu, a adoptat „parandărătul” ca siglă a partidului şi ca simbol electoral. „Densitatea de politicieni portocalii pe metrul pătrat a făcut pe un primar PD-L să se întrebe cum o să încăpem toţi din această sală în funcţiile pe care le va da un scor electoral de 12%”, a spus preşedintele executiv al PSD Suceava.

Donţu este de părere că la Suceava democrat-liberalii „şi-au făcut curaj prin terapie de grup”. El i-a transmis liderului judeţean al PD-L,  Gheorghe Flutur, că degeaba a făcut această terapie de grup, deoarece o să-l ajute „ca injecţia la mort”.

Preşedintele executiv al PSD Suceava şi-a exprimat îngrijorarea faţă de afirmaţiile lui Gheorghe Flutur potrivit cărora social democraţilor ar trebui să li se dea frânghie şi săpun şi se întreabă dacă nu cumva urmează ca PSD-iştii să fie trimişi în camerele de gazare sau să li se tragă un glonţ în ceafă.

În opinia lui Donţu, sloganul PD-L „facem ce trebuie” ar trebui tradus în „facem ce vrem”. „Pentru banda lui Băsescu s-a deschis campania electorală şi s-a deschis aici, la Suceava, acasă la crăişorul gaterelor, un vechi defrişător bucovinean”, a mai spus Donţu.

La Suceava au fost prezenţi duminică membri marcanţi ai PD-L, în frunte cu preşedintele, Emil Boc, care au participat la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a partidului, desfăşurată în sala mare a Casei de Cultură.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu consideră că, la Suceava, „PD-L şi-a făcut curaj prin terapie de grup”.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Donţu consideră că, la Suceava, „PD-L şi-a făcut curaj prin terapie de grup”2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Donţu consideră că, trimis de
( 5 oct 2010, 13:37:55
Te-ai trezit? Ai zis sa mai apari si tu sa nu te uite alegatorul? Ce faci, prin ce institutie mai lenevesti? Ce-ar fi sa-ti faci un blog in care sa ne tii la curent cu activitatile tale zilnice? sa te credem pe cuvant, ce zici? nu faci tu faze din astea, intimitati, chestii, secrete de partid...auzi hiberneaza si nu ne mai agresa privirea.Uite asa am mai pierdut 2 minute din viata cu tine.
2.   Donţu consideră că, trimis de
( 5 oct 2010, 13:39:26
inca o secunda sa mai pierd: Auzi Tontzule, tu nu suferi cumva de sindromul Down(Jos)
3.   Adunare de alegeri? trimis de
( 5 oct 2010, 14:01:44
Ce-a fost duminica la Casa de Cultura, n-a fost adunare de alegeri interne de partid, a fost o manifestare de tipul celor din regimurile totalitare. S-a vrut o demonstratie de forta pentru timorarea adversarilor, dar evolutia unor oratori a fost jenanta si nu avea cum sa prinda la multimi (totusi era transmisie televizata!). Din nou dl Flutur a avut in discursul sau unele expresii ce nu fac parte din limbajul unui partid democratic ci totalitar, din nou indemn la violenta, la perfectionarea statului clientelar.
4.   Un partid blestemat trimis de
( 6 oct 2010, 00:31:15
duminica la suceava a inceput sfirsitul scurtei dar drastic simtita de popor existente a pdl.multe succesuri in cazatura de pe scena politica a tarii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei