Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 oct 2010 - Anul XV, nr. 232 (4523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfidare

Călător obligat să coboare din maxi-taxi după ce a cerut bilet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evaziunea fiscală practicată la scară largă în mijloacele de transport în comun private care circulă în municipiul Suceava a ajuns la asemenea cote, încât un călător a fost obligat să coboare dintr-un microbuz de maxi-taxi pentru că a avut “nesimţirea” de a solicita bilet pentru călătoria pe care a achitat-o.

Cazul a fost semnalat de consilierul local Virginel Iordache, care a şi reţinut numărul microbuzului respectiv, aparţinând ATPL (Asociaţiei Transportatorilor Publici Locali), solicitând retragerea autorizaţiei de transport persoane.

“Am rămas siderat zilele trecute, când un cetăţean al municipiului Suceava a urcat într-un maxi taxi, a cerut bilet, iar şoferul l-a dat jos din microbuz. Solicit public retragerea autorizaţiei de funcţionare pentru aceşti conducători auto care, efectiv, îşi bat joc de călători. Este un caz grav, care ar trebui să ne preocupe”, a spus Virginel Iordache, care a povestit întâmplarea în plenul şedinţei ordinare de Consiliu Local. Conform spuselor sale, şoferul microbuzului de maxi-taxi are autorizaţia cu numărul 17, iar numărul de înmatriculare a maşinii este SV 07 UEK.

Virginel Iordache a adăugat că operatorii privaţi de maxi-taxi nu trebuie să aibă drepturi suplimentare faţă de cei ai societăţii TPL, aparţinând Primăriei Suceava, în care eliberarea biletelor de călătorie este absolut obligatorie.

Confruntat cu această situaţie, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a replicat că inspectorii Primăriei Suceava nu au atribuţii de control pe linia eliberării tichetelor de călătorie în microbuzele ATPL, acestea fiind în sarcina lucrătorilor specializaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice.

„Într-adevăr avem probleme cu aceşti transportatori, dar în urma acestor sesizări vom lua măsuri, astfel încât să dăm un exemplu, iar situaţii de acest fel să nu se mai repete”, a adăugat Harşovschi, care coordonează activitatea de transport public local.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călător obligat să coboare din maxi-taxi după ce a cerut bilet.
 Vizualizări articol: 4142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 13 voturi
Călător obligat să coboare din maxi-taxi după ce a cerut bilet4.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   .... trimis de
( 2 oct 2010, 13:52:08
da cine ma rog il crede pe asta cu nume de fetita....Virginel ? eu nu stiu cum draq a ramas comunistul asta intr-o functie publica. are martori ? Si de ce ma rog ne prezentati numarul de inmatriculare ? ne dati si numarul de telefon a numitului Virginel ? of of of of of
2.   Dureros.... trimis de
( 2 oct 2010, 14:25:31
fiecare arata cu degetul spre fiecare.....pestele e de la cap imputit....cine nu gandeste la furat in romania?
la saracia care e...la hotia pe toate planurile care o ai.....asta-i un caz minor....dar s-a gasit unu care vezi doamne de buna credintza..sa semnaleze un caz de o asemenea gravitate...de era intr-o tzara cat de cat civilizata...da era un act grotesc,mizerabil dar intr-o cocina de porci ce conteaza ca inca unu a varsat laturile....
2.1  RE: Dureros.... trimis de
( 2 oct 2010, 15:57:14
pai stii ce e deranjant ? ca tocmai un neica nimeni, un pupincurist ca asta s-a trezit deranjat, pe buna dreptate de un sofer. dar sutele, miile de alte cazuri care nu si-au gasit rezolvarea ? de ce el are puterea de a-si face dreptate si noi nu? pai, sincer subscriu la ce a zis FRITZ si mai adaug o flegma pe "fetita" asta virgina.
3.   Cine stie cunoaste! trimis de
( 2 oct 2010, 15:47:35
Iordache si la buda daca ar putea, ar merge cu masina. Deci a fost el martor la chestia asta cum au fost oricare dintre suceveni. In plus, credibilitaea lui Iordache e pentru mine SUB ZERO de cand s-a vandut PDL-ului si lui Krklt. Un neica nimeni fara niciun rezultat remarcabil ca profesor de fizica. A, ba nu, are! A picat la examenul de grad II. Nu?
4.   Pt autorul articolului Cosmin ROMEGA trimis de
( 2 oct 2010, 17:45:10
Inteleg ca e sfidator ceea ce s-a intamplat, dar din titlu reise ca e un oarecare calator, iar cand citesti articolul se vede o tenta de favorizare a D-lui Virginica. Va rog din suflet evitati sa le dati importanta non-valorilor. Sunt cazuri cu mult mai revoltatoare, ce i s-a intamplat acestui Virginel e prea putin in comparatie cu ce merita.
5.   Dureros, dar.... trimis de
( 2 oct 2010, 19:02:13
De ce nu vedem adevarul in acest articol? Maxi particulare nu dau bilete de calatorie. Si atunci, care are dreptate? Nu conteaza cine scoate la iveala aceasta problema, conteaza ca, totusi, cineva a spus lucrurilor pe nume.
5.1  RE: Dureros, dar.... trimis de
( 2 oct 2010, 19:49:35
Prietene, adevarul il stim cu totii, nu-l negam. Problema cea mare e ca suntem luati de prosti. Nu e nici o diferenta intre cazul asta si cel al lui SOV, un comunist, un hot, o nonvaloare se trezeste ca ne da lectii dupa 20 de ani. Suna tu la Monitorul si spune-le ca ai patit ceva asemanator, nu te baga nimeni in seama. El se foloseste de functia pe care o are.nu te lasa adormit de vrajelile astea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei