Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 oct 2010 - Anul XV, nr. 232 (4523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brooke Shields joacă rolul unei românce într-un lungmetraj de televiziune

Actriţa americană Brooke Shields va interpreta rolul unei menajere române - "Madame Vârcolac" - în lungmetrajul de televiziune "The Boy Who Cried Werewolf", produs şi difuzat de televiziunea Nickelodeon, informează dailymail.co.uk.

Potrivit cotidianului britanic, actriţa americană, în vârstă de 45 de ani, considerată una dintre frumuseţile de la Hollywood, pare de nerecunoscut în această producţie de televiziune, abordând o coafură ciudată şi o ţinută vestimentară strictă de culoare neagră.

Un machiaj special care o face să pară extrem de palidă şi cearcănele mari din jurul ochilor completează look-ul abordat de actriţa americană în acest film, în care interpretează rolul unei austere menajere române, numită "Madame Vârcolac".

Filmul "The Boy Who Cried Werewolf", ce are o durată de două ore, prezintă povestea adolescentei Jordan Sands, care este transformată în vârcolac cu ocazia unei vizite în localitatea fictivă Wolfsberg din România, unde familia ei a moştenit un castel străvechi.

Madame Vârcolac este fosta proprietară a castelului şi singura persoană care-i cunoaşte secretele.

Filmul va fi difuzat în Statele Unite pe 23 octombrie şi, potrivit presei britanice, are toate şansele să "sperie" telespectatorii americani, cu câteva zile înainte de sărbătoarea de Halloween.

Rolul pe care Brooke Shields îl interpretează în acest film se doreşte un omagiu adus rolului "Frau Blucher" din lungmetrajul "Young Frankenstein", a declarat Marjorie Cohn, directoarea departamentului de programe originale din cadrul postului Nickelodeon.

Acest rol reprezintă pentru Brooke Shields un contrast faţă de precentul, vedeta americană portretizând-o în 2009 pe eleganta Wendy Healy în drama "Lipstick Jungle". În ultimul an, actriţa americană a apărut în trei episoade din serialul "Hannah Montana" şi în comedia TV "The Middle".

Brooke Shields este actriţă şi scriitoare şi este cunoscută pentru rolurile din lungmetrajele "Pretty Baby" (1978) şi "Laguna albastră" (1980), dar şi pentru cele din serialele de televiziune "Susan", "www.rebeli.70/ That '70s Show" şi "Lipstick Jungle".

Actriţa este căsătorită cu scenaristul de televiziune Chris Henchy, cu care are doi copii - Rowan, în vârstă de şapte ani, şi Grier, în vârstă de patru ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brooke Shields joacă rolul unei românce într-un lungmetraj de televiziune.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brooke Shields joacă rolul unei românce într-un lungmetraj de televiziune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei