Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 oct 2010 - Anul XV, nr. 232 (4523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Din arest, la judecată

Individul care a bătut un poliţist cu cătuşele din dotare, pe mâna judecătorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis, ieri, în judecată pe individul acuzat că, în urmă cu o lună, l-a luat la bătaie pe un agent de poliţie aflat în timpul serviciului, lovindu-l în cap pe omul legii chiar cu cătuşele acestuia din urmă.

Toader-Costel Ifrim (37 de ani), din satul Corocăieşti, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Fapta pentru care va fi judecat Ifrim s-a petrecut în după-amiaza zilei de 7 septembrie a.c., în jurul orei 16:00.

Partea vătămată, agent la postul de poliţie al comunei Vereşti, se afla la volanul Loganului de serviciu, pe raza satului Corocăieşti.

La un moment dat, în dreptul maşinii de poliţie a oprit inculpatul, care se afla pe un motoscuter.

Toader-Costel Ifrim, susţin anchetatorii, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a început o discuţie în contradictoriu cu poliţistul care i-a reproşat că nu are număr de înregistrare la moped.

Motoscuterisul a început să devină agresiv, trecând la înjurături şi chiar ameninţări, moment în care poliţistul s-a dat jos din maşină, cu sprayul iritant-lacrimogen din dotare, şi i-a cerut să vină a doua zi la postul de poliţie pentru clarificarea situaţiei.

Iritat de „tupeul” omului legii, Ifrim, se arată în actul de sesizare a instanţei, l-a prins de epoletul stâng de la uniformă pe poliţist, iar acesta din urmă a ripostat şi a pulverizat un jet de spray spre individul agresiv.

Intenţionând să-l încătuşeze, agentul de poliţie a fost îmbrâncit de Ifrim, amândoi căzând în şanţul din marginea drumului, moment în care poliţistului i-au căzut cătuşele.

Inculpatul, explică anchetatorii, l-a prins pe poliţist de cămaşă, i-a luat cătuşele şi l-a lovit de câteva ori cu acestea în zona capului.

 

Şi poliţistul şi agresorul, puşi să sufle în alcooltest

Toader-Costel Ifrim a fost imobilizat şi încătuşat abia după ce la faţa locului a apărut şi şeful postului de poliţie Vereşti.

Până să ajungă acesta, se mai arată în rechizitoriu, Ifrim a început să urle că e bătut de poliţie, adunând sătenii din zonă pe la porţi.

Atât poliţistul, cât şi inculpatul au fost puşi să sufle în alcooltest, iar rezultatul a ieşit negativ în cazul omului legii şi 0,98 la mie în cazul lui Ifrim.

Suspectul a fost arestat preventiv o zi mai târziu, pentru 29 de zile, iar în faţa procurorilor a declarat că nu îşi mai aduce aminte incidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a bătut un poliţist cu cătuşele din dotare, pe mâna judecătorilor.
 Vizualizări articol: 911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Individul care a bătut un poliţist cu cătuşele din dotare, pe mâna judecătorilor5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei