Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 sep 2010 - Anul XV, nr. 217 (4508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Efectul majorării TVA

Preţul căldurii şi apei calde în Suceava creşte cu 5%

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apa caldă şi căldura care vor fi furnizate în casele sucevenilor în această iarnă vor fi mai scumpe cu 5%, începând de luna viitoare, odată cu decizia AGA de la Termica de a majora preţul gigacaloriei cu diferenţa apărută odată cu decizia Guvernului de mărire a TVA-ului de la 19% la 24%.

Reprezentanţii Adunării Generale a Acţionarilor de la Termica, întruniţi luni după-amiază, pentru a discuta asocierea cu Primăria Suceava, în vederea atragerii unui investitor privat la societatea de termoficare, au abordat şi problema majorării preţului gigacaloriei, de care se vorbeşte de câteva luni.

Numai că, în urma discuţiilor, nu s-a ajuns la un punct comun în privinţa procentului de majorare a preţului căldurii şi apei calde furnizate populaţiei municipiului Suceava. În aceste condiţii, singura propunere de majorare care va intra în discuţie în şedinţa extraordinară de Consiliu Local de vineri, 17 septembrie, va fi cea de actualizare a preţului gigacaloriei cu valoarea de creştere a TVA-ului, modificat de Guvern la finele lunii iunie.

Conform declaraţiilor anterioare ale primarului Sucevei, Ion Lungu, cât şi celor ale directorului SC Termica SA, Constantin Plăcintă, preţul gigacaloriei se va majora anul acesta cu 10 - 15%, încât este foarte posibil ca o nouă propunere de modificare a preţului gigacaloriei să fie supusă atenţiei Consiliului Local în şedinţa de la finele lunii septembrie, ori în cea din octombrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preţul căldurii şi apei calde în Suceava creşte cu 5%.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Preţul căldurii şi apei calde în Suceava creşte cu 5%5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Giga=cal=ori=e= ma=gar..=gar..=a trimis de
(16 sep 2010, 18:56:24
Daca nu stiti cat o sa coste gigacal,chemati-l pe NIELS SCHNECKER sa faca o evaluare a situatiei,platiti-l ca data trecuta sau cu ceva mai mult si......si......alti bani cheltuiti pe rapoarte bune de pus la arhiva."Domnule edil sef",ce s-a intamplat cu ultimul raport de avaluare intocmit de Schnecker ptr societatea pe care "ati ingropat-o",aia din lunca Sucevei ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei