Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 sep 2010 - Anul XV, nr. 217 (4508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsură

Copiii ajunşi în comă alcoolică la spital, chemaţi la consiliere psihologică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi copii în vârstă de 11 şi 12 ani, din Plopeni – Salcea, care au ajuns duminică în comă profundă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce au băut afinată amestecată cu bere, au fost chemaţi, împreună cu părinţii, la consiliere psihologică.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava s-a autosesizat din presă, după publicarea materialului „Incredibil, dar adevărat. Copii de 11 şi 12 ani, în comă profundă la spital, după ce au băut afinată cu bere” în Monitorul de Suceava, şi a demarat o anchetă. Din datele preliminarii ale anchetei rezultă că cei doi copii nu mai trecuseră niciodată printr-o astfel de experienţă. Fetiţa este singură la părinţi şi o elevă premiantă. Ambii copii provin din familii respectabile în comunitate.

Din cercetările desfăşurate de poliţie a rezultat faptul că un grup de copii din Plopeni-Salcea, toţi cu vârste până în 14 ani, au plecat de acasă, duminică dimineaţă, la iarbă verde, pe drumul care duce spre Aeroportul Salcea. Au vrut să experimenteze probabil ceva nou pentru ei, astfel că au băut afinată şi bere, o combinaţie extrem de periculoasă şi în cantităţi mici, mai ales dacă avem în vedere şi vârsta consumatorilor. La un moment dat, în jurul orei 12.00, un apel la numărul unic de urgenţe 112 a anunţat că trei copii se află la marginea şanţului, pe drumul spre aeroport, în stare de inconştienţă, lângă ei fiind sticle de alcool. Ambulanţa trimisă de urgenţă la faţa locului a găsit doar doi copii. Personalul medical le-a acordat un prim-ajutor de urgenţă, după care i-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Copiii au fost internaţi cu diagnosticul comă alcoolică, gradul I spre gradul II, fiind transferaţi apoi în Secţia de Pediatrie. Între timp, cei doi minori au fost externaţi din spital şi se vor prezenta la şcoală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii ajunşi în comă alcoolică la spital, chemaţi la consiliere psihologică.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Copiii ajunşi în comă alcoolică la spital, chemaţi la consiliere psihologică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei