Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 sep 2010 - Anul XV, nr. 217 (4508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertisment

Lungu le cere doctorilor şi asistentelor din cabinetele şcolare să-şi facă datoria

Miercuri, 15 Septembrie 2010 (15:40:37)

Cabinetele medicale din şcoli vor avea parte, în perioada următoare, de atenţie din partea instituţiei care le-a preluat anul trecut, Primăria Suceava. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în urma unor disfuncţionalităţi pe care le-a constatat în funcţionarea acestui segment a avut „o discuţie serioasă” cu personalul medical din cabinetele şcolare. „Am încercat să le transmit să trateze profesia pe care o au la modul cel mai serios. Din verificări am văzut că mai sunt şi probleme, că nu se poate pădure fără uscături. Foarte multe cadre medicale, mai ales cadre medii, vor concedii fără salariu de 1 an de zile. Nu se poate aşa ceva. Ştiu că este o perioadă grea, dar cine vrea să se ducă să lucreze afară, asta este, cine vrea să rămână în ţară trebuie să-şi facă datoria”, a spus Lungu. 
Potrivit primarului, până acum au solicitat concediu fără plată pentru 1 an cinci asistente medicale, care au intenţia să plece să lucreze în străinătate: „Înţeleg situaţia, dar până la un punct. Se întinde coarda mai mult decât se poate”.
Ion Lungu a precizat că în perioada următoare Primăria şi Consiliul Local vor acorda o atenţie deosebită cabinetelor medicale, vor fi făcute igienizări şi dotări, mai ales la cabinetele stomatologice. „Vom face aceste dotări, dar cu condiţia ca toate cadrele medicale de acolo să-şi facă datoria, să fie dedicate şcolii, elevilor din şcoală. Nu facem dotări şi ei transformă cabinetul în cabinet privat. Sper că au înţeles mesajul nostru. În perioada următoare voi face verificări în acest sens, voi face vizite la cabinetele medicale şi acolo unde este cazul avem posibilitatea să le modernizăm pentru că primăria mai are nişte bani din vânzarea cabinetelor medicale, sume care pot fi folosite numai în scop medical”, a afirmat Ion Lungu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu le cere doctorilor şi asistentelor din cabinetele şcolare să-şi facă datoria.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu le cere doctorilor şi asistentelor din cabinetele şcolare să-şi facă datoria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   C A R L A N U L DE BASESCU trimis de
(15 sep 2010, 18:59:19
Dar cand le ati taiat 25 % i-ati intrebat? acu aveti nevoie de ei jigodii portocalii. sa m u r i t i toti ba, da toti. sa nu mai ramana unul din cei ce fura tara asta
2.   Una buna alta rea trimis de
(16 sep 2010, 00:17:24
este foarte bine ca recunoaste primarul ca nu se poate padure fara uscaturi dar oare este constient ca padurea este formata din electoratul care l/a votat iar el este uscatura pentru realizarile sale ca primar(pentru padurea de care vorbeam si nu pentru spinii de care este inconjurat)sunt departe de ceea ce a promis in campaniile electorale.tinind cont cu cita usurinta si/a tradat partidul care l/a facut cunoscut in politica romaneasca ce mai conteaza ca sia tradat si alegatorii mintindu/i cu promisiuni neonorate.si daca a mai spus si ca cei care ramin trebuie sa faca treaba inseamna ca el trebuia sa fie plecat de mult cel putin din administratie daca nu din tara.rusinos sa ceri oamenilor sa/si faca datoria dupa ce in calitate de conducatori ei nu/si fac datoria fata de alesi si le-a mai mtaiat si salariile pentru a acoperii pierderile generate de nemunca lor.rusine baaaaa.........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei