Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Apel

Flutur şi Popescu, îndemnaţi să găsească soluţii pentru specialiştii disponibilizaţi de la Direcţia Agricolă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a făcut un apel public către prefectul Sorin Popescu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pentru a se implica în găsirea unei soluţii în vederea rezolvării problemei celor 70 de specialişti concediaţi de la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Suceava.

Milici a declarat, într-o conferinţă de presă, că este inadmisibil să îi disponibilizezi pe specialiştii agricoli „care au muncit o viaţă în agricultură şi au făcut producţie în acest judeţ”. El a acuzat faptul că, în timp ce specialiştii în agricultură au rămas fără locuri de muncă, la Direcţia Agricolă au rămas în funcţii cei care fac parte din „clientela politică a PD-L”.

„Considerăm că judeţul Suceava are nevoie de expertiza acestor oameni, pentru că agricultura va deveni un pilon important de relansare economică a judeţului Suceava. Iar soluţiile ar fi. Un precedent a fost în anul 1997, când au mai fost făcute disponibilizări, dar s-au găsit soluţii pentru ca aceşti oameni să fie angajaţi la primării, deoarece este nevoie de experienţa lor”, consideră Ovidiu Milici. În aceste condiţii, el le-a sugerat prefectului şi preşedintelui CJ Suceava să iniţieze discuţii cu administraţiile locale din judeţ în vederea găsirii unor soluţii de angajare a celor 70 de specialişti în agricultură.

 

Parlamentarii PD-L de Suceava, invitaţi să-şi exprime nemulţumirea faţă de actualii miniştri votând moţiunea PSD

În acelaşi timp, Ovidiu Milici i-a invitat pe parlamentarii PD-L de Suceava să voteze moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune împotriva Guvernului condus de Emil Boc. El a spus că, din punctul său de vedere, toţi senatorii şi deputaţii PD-L de Suceava sunt nemulţumiţi de activitatea miniştrilor din Guvern. Milici a făcut referire în special la declaraţiile deputatului PD-L de Suceava, Ioan Bălan, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de activitatea ministrului Transporturilor, Radu Berceanu.

„Domnul deputat Ioan Bălan îşi exprima nemulţumirea publică faţă de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, pentru maniera în care a tratat judeţul Suceava. Noi apreciem curajul domnului deputat Ioan Bălan de a ieşi public şi de a-şi manifesta nemulţumirea faţă de un membru al Guvernului, dar credem că şi domnul Eugen Uricec, membru în Comisia de administraţie publică şi amenajare a teritoriului, este nemulţumit de fondurile care au venit, sau care mai bine spus nu au venit la Suceava, pentru regularizarea râurilor şi protecţia împotriva inundaţiilor. De asemenea, credem că Dumitru Pardău, membru în Comisia de buget-finanţe, este total nemulţumit de activitatea domnului Sebastian Vlădescu, iar doamna Sanda-Maria Ardeleanu nu este nici pe departe mulţumită de activitatea şi politica dusă de ministrul Funeriu”, a declarat Milici.

El a spus că parlamentarii PD-L nu ar trebui să-şi exprime nemulţumirea faţă de miniştrii Guvernului condus de Emil Boc prin declaraţii publice, ci prin votul pozitiv dat moţiuni de cenzură care va fi iniţiată de PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi Popescu, îndemnaţi să găsească soluţii pentru specialiştii disponibilizaţi de la Direcţia Agricolă.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur şi Popescu, îndemnaţi să găsească soluţii pentru specialiştii disponibilizaţi de la Direcţia Agricolă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
( 4 sep 2010, 08:28:53
Care specialisti ? Agricultura se face pe camp nu in birouri(si-au mai construit si birouri noi moderne) Toti ,,specialistii astia nu au facut nimic altceva de cat sa plimbe niste hartii din birou in birou .Daca sunt specialisti sa ia pamantul care nu e lucrat si sa faca productie si dupa aceea vorbim.Daca imi spune cineva ce realizari au avut in agricultura si daca sunt si reale(nu pe hartiile lor) le donez salariul meu.Pana atunci le doresc succes in somaj(care tot din banii nostrii se plateste)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei