Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Amenzi de aproape opt milioane de lei aplicate de Garda Financiară în primele opt luni ale anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la începutul acestui an, Garda Financiară Suceava a aplicat amenzi de aproape opt milioane de lei în urma controalelor la agenţii economici din judeţ. Potrivit unui bilanţ al activităţii Gărzii Financiare Suceava, prezentat de comisarul-şef al acestei instituţii, Ionuţ Vartic, în primele opt luni ale anului au fost verificaţi 5.395 de agenţi economici, în urma controalelor aplicându-se 4.094 de amenzi, cu o valoare de 7,9 milioane de lei, suma fiind cu aproape un milion de lei mai mare decât amenzile aplicate în aceeaşi perioadă a anului trecut. Din această sumă, firmele amendate au plătit până în prezent 2,32 de milioane de lei.

De asemenea, comisarii financiari au dispus confiscarea unor sume de 345.731 de lei, precum şi a unor bunuri cu o valoare de peste 224.000 de lei. Ionuţ Vartic a mai spus că în urma controalelor efectuate de la începutul anului au fost înregistrate 131 de sesizări penale şi au fost stabilite impozite şi taxe estimative suplimentare de plată la bugetul de stat în sumă de 16,57 milioane de lei.

Şeful Gărzii Financiare Suceava a precizat că cele mai multe controale, în număr de 1.249, au fost efectuate la firmele care activează în domeniul prestărilor de servicii. De asemenea, au mai fost efectuate 463 de controale la firmele care au ca obiect de activitate exploatarea, gestionarea, prelucrarea şi comercializarea masei lemnoase şi 453 de controale pe domeniul activităţii comerciale în pieţe, târguri şi oboare. Comisarii financiari au mai verificat 315 distribuitori de medicamente şi/sau farmacii şi 308 de firme care transportă mărfuri şi persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de aproape opt milioane de lei aplicate de Garda Financiară în primele opt luni ale anului.
 Vizualizări articol: 1396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi de aproape opt milioane de lei aplicate de Garda Financiară în primele opt luni ale anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vartic trimis de
( 3 sep 2010, 15:58:37
Sunt curios a verificat cineva averea lu Vartic>? de unde are el asa multi bani?
Deci jumate amenzi, jumate spaga. Nu zic ca nu e bine sa verifice, dar nu conteaza daca esthi corect sau nu, amenda cu spaga trebuie, ca de si eie trebuie sa treaiasca.
Ce bogati sunt cei de la fisc.. Acolo sunt bani dv.!!!
2.   Precizare trimis de
( 4 sep 2010, 07:04:03
Iti spun eu de unde vin paralele! Sotii Vartic sunt finii domnului primar Ion Lungu. De aici competentele foarte ridicate a sotilor Vartic, el sef la Garda Financiară Suceava, ea, Alina Elena Vartic sefa la Registrul Comertului Suceava si presedinte sic filiala Suceava a partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR). Misto,nu? Se vede ce club al independentilor este acest UNPR. Adica un partidutz mai mic in mana prietenilor si ii spui ca este o alternativa la putere. Jmecher e Base, Flutur si Lungu, dar nici oamenii nu o sa sara la vot sa voteze UNPR. Numai cautati poza cu doamna Alina Elena Vartic pe Google ca sa vedeti bugetarul gras ce sta in carca privatului, sa vedeti unde este adevarul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei