Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2010 - Anul XV, nr. 190 (4481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inedit

Şi-a reclamat soţul că merge la bordel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Suceava (CJPC) ajung reclamaţii care de care mai trăsnite, unii suceveni „turnând-şi” la CJPC partenerii de viaţă, viciile acestora şi infidelităţile lor.

Astfel, potrivit şefului CJPC Suceava, Elena Oanea, „pe adresa CJPC Suceava sosesc şi reclamaţii dintre care unele ciudate, altele chiar hazlii. Unele dintre acestea sunt doar inedite, putând fi cercetate şi soluţionate. Altele sunt de-a dreptul trăsnite”. Din ciclul reclamaţiilor trăsnite, Elena Oanea a amintit de una în care o doamnă şi-a reclamat soţul la Protecţia Consumatorilor că frecventează un bordel din scara blocului în care locuieşte, în timp ce o altă locuitoare din Suceava se plânge comisarilor pentru protecţia consumatorilor că o vecină îi îmbată soţul, iar acesta vine apoi acasă şi o bate.

Tot la Protecţia Consumatorilor, un sucevean a reclamat că cineva îi fură ouăle din cuibarul găinilor, iar un altul susţine că, deşi locuieşte singur în casă, permanent găseşte mâncare gătită pe aragaz. Vecinii satanişti sunt nemulţumirea unui alt sucevean, care s-a decis să ia atitudine şi i-a reclamat la CJPC, la fel ca şi un consumator nemulţumit că serviciile funerare de spălare, îmbălsămare şi îmbrăcare sunt executate de personal necalificat. „Aceste reclamaţii le înregistrăm, problemele ridicate neintrând în sfera noastră de competenţă”, a precizat Elena Oanea.

 

Reclamaţiile trăsnite, rare, comparativ cu problemele serioase sesizate de către suceveni

Alte reclamaţii, inedite şi hazlii uneori, sunt înregistrate şi cercetate şi multe dintre ele se dovedesc a fi chiar întemeiate. „Un cetăţean a reclamat că, deşi a comandat la o firmă de construcţii, cu care a încheiat şi un contract de execuţie a lucrărilor, un loc de veci cu două locuri, constructorul i-a făcut unul cu trei locuri”, a menţionat şeful CJPC. Reclamaţia s-a dovedit întemeiată.

Potrivit Elenei Oanea, acest tip de reclamaţii sunt foarte rare, comparativ cu restul nemulţumirilor şi problemelor sesizate de către consumatori. „Cele peste 600 de reclamaţii şi sesizări înregistrate anul acesta la CJPC Suceava abordează probleme  diverse, serioase, unele foarte complexe. Am înregistrat situaţii când, în urma cercetării şi soluţionării unor reclamaţii, unui singur consumator i-au fost returnate sume mari, de zeci de mii lei noi (sute de milioane de lei vechi)”, a precizat Elena Oanea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a reclamat soţul că merge la bordel.
 Vizualizări articol: 3758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Şi-a reclamat soţul că merge la bordel4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Opc-ul asta e bau-bau trimis de
(15 aug 2010, 08:53:05
multi oameni nebuni in orasul asta dar si mai multi prosti care au impresia ca opc-ul le rezolva toate problemele chiar daca au dreptate sau nu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei